Hvordan man laver en Finger fælles

Fingerled er ikke rigtig samlinger, der går på fingrene. De kaldes dette, fordi de ligner interlaced fingre. De er faktisk leddene som du finder på nogle kasser af træ. Denne type samling er holdt sammen ved hjælp af lim. Der er visse projekter, der fungerer bedst, når der anvendes fingerled. Det er sådan en finger joint foretages.

Du har brug for en tabel saw stablet dado og du ønsker at indstille den til geringslæren. Du skal også bruge et stykke af krydsfiner, skrot bord, en skruetrækker, og træskruer. Glem ikke bestyrelserne, der skal ende, og du vil også brug for en slibemaskine eller sandpapir.

  1. Den første ting, du ønsker at gøre, er at justere stablet Dado indstillet til den bredde, som du har brug for fingerled at være.
  2. Tag din skrot stykke træ eller krydsfiner og sætte det på din gering, og få det gå forbi bladet og venstre side af profilet.
  3. Når du har kvadreret saven til bladet køre det igennem.
  4. Tag skrot stykke træ ud. Skær en pind og gøre det to gange, eftersom det ønskede er de stykker, der er til at passe gennem hullet, som man skærer ind i træstykket.
  5. Læs træskrue at holde pind på plads. Derefter erstatte skrot af krydsfiner i geringslæren til højre denne gang, og to gange bredden af ​​vingerne. Med andre ord, hvis knivene på 3/4 af en tomme, så er du nødt til at fastgøre træ skrot 11/4 tommer til højre for den oprindelige vedhæftede fil.
  6. Tag dit arbejde brik og sæt den så den første cut vil tage en luns ud af, at er bredden af ​​sammenflettede fingre. Dette er vingens bredde. Hvis kniven er sat til 3/4 tommer, så du ønsker at sætte stykket på en sådan måde, at hakket cut er 3/4 tomme.
  7. Tag den hak, som du lige gjorde, og placer det over pind, som du er placeret i skrot krydsfiner, så du kan gøre dit andet snit. Gør det andet snit over pind og fortsætte på samme måde, indtil du er færdig med stykket.
  8. Tag den anden bestyrelse og gøre de samme ting, men gøre din første snit, mens bestyrelsen hviler mod pind, som du lægger i skrot krydsfiner. Så sand det hele ned og gøre det hele passer sammen.