Hvordan man laver en Easy Baby Quilt

Hvilken bedre måde at fejre nyheden om en ny baby, end ved at gøre en baby dyne? En baby quilt er en levetid s skat. Når barnet er fuldt udvokset, kan det minde ham om hans barndom. Det kan endda blive videregivet fra generation til generation, hvilket gør dynen et værdifuldt arvestykke. Er ganske let at gøre en baby quilt. Du kan overveje følgende vejledning.

  1. Vælg et mønster. Det gode ved barn quilt er, at de fleste af de mønstre er meget enkel, og derfor er nemme at lave. De mest populære barn quilt mønster er blokken mønster, hvor du vil sy sammen små firkanter af forskellige stoffer. Hvis du er noget af en ekspert, kan du integrere specielle quiltning og syteknikker ind i mønsteret efter eget valg. Under alle omstændigheder skal du vælge det mønster, du sandsynligvis at afslutte. Husk, at dit mønster skal svare til din quilte dygtighed.
  2. Forbered materialer og værktøjer. Meget vigtigt i quiltning er dine stof og tråde, som begge er bestemt af dit valgte mønster. Også vigtigt er batting, sikkerhedskopiering og bindende materialer. Du skal bruge en roterende kniv, en saks, nåle, pins, et fingerbøl, og symaskine. Det sidste punkt på dagsordenen er valgfrit. Hvis du ønsker at hånd-sy, kan du gøre det, men husk, at det er tidskrævende.
  3. Gør toppen. Ved hjælp af en roterende kniv eller en saks, skære stoffer ifølge figurerne i dit mønster. Hvis du har alle stofstykkerne, start sy dem sammen til toppen. Du kan vælge at hånd-sy dem eller bruge en symaskine. Lige sting er ideel til toppen, selvom du kan bruge en række forskellige masker til at gøre din quilt mere interessant.
  4. Dryp lagene. Ved hjælp af stifter, midlertidigt slutte dynen lag-top, pladevat og opbakning sammenkomster. Start pinning i centrum derefter arbejde udad, med stifterne danner et gitter-lignende mønster. Du kan også maskine-baste eller hånd-baste på samme måde. Som du ri, så sørg for at trykke flad rynker på stoffet.
  5. Start quiltning. Quiltning er selve processen med syninger alle de tre lag sammen. Du kan fjerne benene, som du quilt. Hvis du maskin- eller hånd-basted, fjerne sting, efter at du har sluttet lagene sammen.
  6. Tilføj et bindende materiale. Den bindende materiale fungerer som grænsen til baby quilt. Det er bedst at bruge en anden stof til dette for at fremhæve skønheden af ​​baby quilt design. Når du har skåret det bindende materiale, sy det langs siderne af dynen for at skjule flossede kanter. Man kan også bruge opbakning sig som binding. For at gøre dette, bør den opbakning stof være mindst en tomme større end toppen og pladevat på alle sider. Fold opbakning stof mod toppen og søm.

Vask baby quilt, før du giver den til barnet. Dette vil sikre dig, at de kemikalier, der anvendes i stoffer og tråde og snavs dynen akkumuleret i løbet af quiltning proces vaskes væk. Barnet quilt bør fremmest være sikker at bruge.