Hvordan man laver en drama film

Engang, filmproduktion var utrolig dyrt og vanskeligt. Du skulle professionelt uddannet for at kunne bruge de enorme og komplicerede kameraer, og du havde at have penge nok til at give alle de kamera, film og andre udgifter. Men i dag filmproduktion er noget alle kan gøre,. For en meget grundlæggende film, alt hvad du behøver, er et script, et kamera og en skuespiller. Hvis du ønsker at lave en drama film, her er en liste over skridt, der vil hjælpe dig realisere din filmproduktion drøm.

For det første for at gøre en god drama film, du har brug for en historie at fortælle. Filmproduktion handler om den narrative storytelling element. Sikker på at du kan bare smide sammen en montage af smukke billeder, der relaterer sig til hinanden, såsom en buket blomster eller babyer. Men det er ikke et drama - det er et diasshow. En historie kræver en begyndelse, midte og afslutning, sammen med en konflikt, hovedperson, antagonist og opløsning. Mange mennesker begår den fejl at tro, at en idé er en historie. For eksempel har en mand slip på en bananskræl er en idé. En historie ville være en mand glider på en bananskræl, bryde ryggen og lære at klare sit nye liv i en kørestol, mens kæmper for at lære at gå igen. Når du har en historie, skrive et script til din drama film.

Når scriptet til din drama er færdig, er det tid til at få et kamera. Du kan leje et kamera fra en film butik, eller du kan købe en selv. Hvis du er en seriøs filmskaber og ønsker at investere i en høj kvalitet kamera til dette drama film, kan du nødt til at bruge tusindvis af dollars. Hvis du er nybegynder eller ikke er sikker på, hvis du ønsker at forfølge filmproduktion som et job eller hobby, derefter overveje at købe en billigere kamera. Du kan finde nice ikke-dyre kameraer i de lave hundreder.

Når du har købt et kamera, så næste skridt er at finde en skuespiller. Den nemmeste måde at finde en skuespiller er at rekruttere dine venner og familie. På den ene side, ved hjælp af familie og venner er billigt, fordi du normalt kan få dem til at arbejde gratis. På den anden side, kan de være en forfærdelig og / eller uprofessionel aktør. Du kan prøve reklame for en skuespiller på hjemmesider eller i aviser.

Når du har fundet dit skuespiller, er du klar til at begynde at skyde din drama film. Giv din skuespiller en kopi af manuskriptet og sørg for at de øve. Lær at sætte dit kamera op og bruge det ordentligt, og finder en god placering. Så planlægge en dag at skyde din drama film! Held og lykke!