Hvordan man laver en Catnip legetøj

Vidste du, at du kan gøre en stor katteurt legetøj med bare en skrot af materiale og nogle tørrede katteurt? Disse nemme kat legetøj gøre store gaver til dit kæledyr. Du kan endda vokse og tørre dine egne katteurt at bruge i disse enkle legetøj. Her er hvordan man laver en katteurt legetøj:

Materialer og forsyninger:

 • Skrot af materiale
 • Synål
 • Pins
 • Tråd
 • Friske, tørrede katteurt (enten store-købte eller hjemmelavede)
 • Saks
 • Pap eller papir indkøbspose
 • Blyant
 • Twine (valgfrit, til musen form)
 1. Gør mønsteret. Beslut på formen af ​​legetøjet. Man kan gøre en mus, hjerte, bold, eller enhver anden form. Relativt enkle former er de nemmeste at klippe og sy. Tegn den form, du har valgt på et stykke tykt papir, ligesom pap eller et papir indkøbspose. Mønstret skal måle ca 4 inches tværs, selvom du også kan gøre større eller mindre legetøj. Efterlad en 3/8 "til 1/2" sømrum på siderne af mønstret, da sømmene vil gøre det færdige legetøj lidt mindre end det mønster, du har tegnet.
 2. Klip mønsteret. Brug en skarp saks til at klippe ud mønsteret.
 3. Klip materialet. Først pin to stykker skrot materiale sammen, med de rigtige sider mod hinanden. Derefter pin mønsteret på skrot materiale, og klip to stykker stof på samme tid. Du kan bruge en blyant til at spore mønsteret på stoffet først.
 4. Sy sammen legetøjet. Med de rigtige sider vender mod hinanden, sy en søm til at holde de to stykker materiale sammen. Efterlad omkring 3/8 "mellem din søm og kanten af ​​materialet. Lad omkring en tomme åbning. Dette er hvor du vil fylde legetøjet med katteurt. Hvis din kat kan lide at spille rå med sit legetøj, sy de to stykker materiale Test syning ved at stikke fingrene inde i legetøjet for at sikre, at der ikke er utætheder for katteurt at undslippe.
 5. Fyld legetøjet. Nu skal du bruge den lille åbning til at vende legetøjet højre side-out, og fyld den med tørret katteurt. Hvis du ikke har nok katteurt, kan du bruge en blanding af almindelig fyld og katteurt i legetøjet. For ekstra katteurt duft, spray det med en katteurt-duftende spray, som kan findes på dyrehandlere.
 6. Sy lukket. Sy de resterende 1 tomme lukket uden at vende legetøjet vrangen ud. Hvis din katteurt legetøj er i en mus form, tilføje en hale ind i denne lille åbning ved at placere et stykke sejlgarn eller snor inde, mens du syr den. En lang ende inde i legetøjet vil holde det fra at blive let trækkes ud af din kat.

Når du er færdig din katteurt kat legetøj, smide det op i luften og se dine katte har det sjovt. De fleste katte elsker at gnide og rullende med legetøj, der har katteurt indeni. Microwaving legetøjet i et par sekunder, kan bringe ud af katteurt duft, især efter dine katte har nydt legetøj til uger. Vask ikke legetøjet, eller vil det ikke lugter katteurt længere.