Hvordan man laver en Cat 5 Gennemslagskraft

Mange mennesker nyder at oprette deres eget hjemmenetværk. En af de første ting, der er nødvendige for en Cat 5 gennemslag. Denne artikel vil forklare, hvordan du gør dette på egen hånd.

Kategori 5 kablet er en type kabel, der anvendes til høje signaler og til at blokere overdreven støj. Cat 5 anvendes til edb-net, såsom et Ethernet-netværk.

  1. Den første ting du skal gøre, er at købe en crimptang. Du kan købe disse på isenkræmmere. Prøv at finde en crimpning værktøj, der vil krympe stik, der har fire og otte stik point.
  2. Herefter vil du nødt til at købe dit kabel. Cat 5 kabler understøtter høje datahastigheder på op til 100 megabit per sekund. Det er almindeligt anvendt på hjemmet hubs, der skifter netværk og hjemmecomputere. Du kan købe kat 5 kabler i en spole, så du ikke behøver at bekymre dig om ikke at have nok ledninger.
  3. Køb nogle stik. De er ofte kaldet RJ-45 stik, men nu er de sælges som et stik, der har otte ben, så det er almindeligt kaldes en 8P8C stik. Du kan købe dem i en pakke og de er meget billige. Itâ € ™ sa god ide at købe to pakker, hvis du rod op og er nødt til at starte forfra. Du ønsker måske at gøre en testkørsel først og skære nogle kabel ud og forsøge at lære at krympe kablet. Dette vil spare en masse frustration samt.
  4. Du vil gerne trimme en lille smule mere, end der er nødvendig, hvis du vil være strække det hele dit kontor eller hus. Tag nogle bidetang og trim ud i slutningen. Knib det rent så der er en ren, skarp snit. Dette vil udsætte de enkelte strenge af 8 tråde. Tråden vil have en jakke isolering, som du bliver nødt til at skære væk omhyggeligt for at få par af ledninger rene. Adskil de otte ledninger ind i denne rækkefølge fra venstre mod højre: orange stribe, orange, grøn stribe, blå, blå stribe, grøn, brun stribe, brun. Dette er T568B standard opsigelse.
  5. Nu vil du tilføje en prop. Den 8P8C stik har små åbninger for ledningerne til at passe ind. Sæt stikket og kablet i crimptang og klemme det ud. Gør det samme procedure for enden af ​​cat 5 kabel, og du vil have lavet din første Cat 5 gennemslag.