Hvordan man laver en Canopy til en seng: Canopy Dele

Hvordan man laver en Canopy til en seng: Canopy Dele

Der er flere varianter, når du opretter en seng baldakin. Dette how-to vil fokusere på en "ring" baldakin, en ret simpel konstruktion svarende til begyndere, men stadig sjovt for mere avancerede crafters. Til en pris på mellem $ 10 og $ 30, vil det ikke bryde dit budget.

En ring baldakin er en hængende typen, så før du forsøger dette projekt, skal du sørge for du er i stand til at installere et monterings krog i dit loft. Her er hvordan man laver din egen seng baldakiner.

 1. Go Shopping. Du skal kun et par elementer og dele: en lysekrone krog, en letvægts hula hoop, 8 til 12 meter af tyl, sejlgarn eller bånd, og en varm lim pistol. Tulle er et fint nylonnet og leveres i en bred vifte af farver. Vælg en farve, der ser godt ud med den eksisterende indretning, og der er ingen grund til at holde fast i en farve. Det er helt ok at mikse og matche. Du kan også hente nogle andre tilbehør til at pynte din baldakin, som silke blomster, sløjfer, eller endda plast sommerfugle ... himlen er grænsen! Vær kreativ!
 2. Beslut hvordan du vil baldakinen til at hænge. Der er et par muligheder her. Din baldakin vil have en åbning, så beslutte, hvor du ønsker, at åbningen. Den kan stå over foden af ​​sengen eller begge sider. Det er godt at placere åbningen, hvor det vil gøre det let ind og ud. Også beslutte, hvor du vil have det monteret. Det er en god ide at centrere det, da det vil hænge bedre på den måde.
 3. Installer krogen. Den baldakin vil ikke være for tung, da tyl er et meget let materiale, men husk på, at der er mulighed for, at den person sover nedenunder kan være en vild sleeper. Du vil have en god, stærk krog, der ikke vil trække sig ud nemt. Skru din krog i helt, og hvis det er muligt, skal du placere den, hvor en bom er for styrke.
 4. Gør baldakin til en seng. Dette er den nemmeste skridt. Læg dit materiale ud flad, så fold det én gang, derefter igen langs dens bredde. Dernæst måle omkring 1 til 1 1/2 meter fra den ene ende og binde det med et stykke garn eller bånd. Nu hænge dette fra krogen ved at indsamle materiale på den korte side og binde det til krogen med en dobbelt knude. Nu skal du have foran dig: Et dobbelt knude af materiale omkring krogen, en knude i materialet lige lidt under det, og den resterende del af det materiale, der hænger til gulvet. Dernæst spredt ud bunddelen af ​​materialet, så det omgiver sengen, eller det sted, hvor sengen vil være. Pas nu, som du vil arbejde med baldakinen på plads. Sæt hula hoop op under midten af ​​baldakinen, indtil den er mellem 1 og 2 meter under knuden i stoffet. Mens en assistent holder den på plads, sikre hula hoop på plads med flere pletter af lim ved hjælp af varm lim pistol.
 5. Tjek det ud. Sørg for at dine knuder er stramme, og at du har limet din hula hoop sikkert på plads.
 6. Du er færdig! Efter at have tilføjet yderligere dekorationer, din baldakin er færdig!

Godt stykke arbejde at gøre dit baldakin. Nu hvor du har prøvet denne metode, er du velkommen til at tjekke andre bed canopy idéer.

Nødvendigt værktøj:

 • Hot lim pistol
 • Stepladder
 • Assistent

Forsigtig:

 • Vær forsigtig, når stående på stigen.
 • Vær forsigtig, når du bruger den varme lim pistol.