Hvordan man laver en brugerdefineret billedramme fra et spejl

I dag mere end nogensinde, med massemarkeder, folk forsøger at sætte sig selv og deres hjem fra hinanden i en verden, hvor alt har været tænkt på. En brugerdefineret billedramme fra et spejl valgt til at passe ens egne individuelle smag er et svar på de "generiske-store-købte" blues.

  1. Det første skridt er at beslutte, hvad din billedramme vil være for. Er dette spejl billedramme en gave eller til dit eget hjem?
  2. Det næste skridt er at finde et spejl, eller spejle afhængig af hvad din brugerdefinerede billedramme kræver. Du kan være heldig og allerede har den perfekte spejl sparke rundt allerede, eller du kan få brug for at shoppe for en. Secondhand butikker er en stor mulighed for at finde unikke spejle. Du vil også nødt til at beslutte, om du ønsker at omgive billedet med spejl, eller surround spejlet med fotos eller kunst; du kan også vælge at holde sig udskæringer direkte til spejlet eller stencil kunst direkte på spejlet, så male en kant indrammer kunsten.
  3. For bogstaveligt oprette en brugerdefineret billedramme ved hjælp af spejle, du bliver nødt til at erhverve en passende størrelse stykke krydsfiner, ville finer være et glimrende valg. Du kan male eller plette finér eller lade det naturlige.
  4. Du skal spejle til brug som en grænse. Mål plads i midten af ​​fineren nødvendig for størrelsen billede, du gerne vil ramme, også måle den plads, du vil være der dækker med spejl.
  5. Dernæst beslutte et mønster og vælge spejle baseret på dine behov.
  6. Hvis du malet eller bejdset finer, skal du sørge for at give tilstrækkelig tørretid før de går videre til næste trin.
  7. Ved hjælp af en stærk lim, såsom Gorilla mærke klæbe spejlene til finer i det design, du har forudbestemt.
  8. Efter at tørretid, typisk 24 timer, er du klar til at indsætte billedet i dit færdige ramme.
  9. Endelig vil du ønsker at placere et tilskåret stykke klar plast eller glas over billedet. Hvis fit sidder tæt nok, vil der ikke være behov for yderligere foranstaltninger. Hvis det ønskes, kan du oprette en grænse ved hjælp af stift karton. De kartonbånd skal være dimensioneret og foldet i halve. Du vil lime disse strimler både til kanten af ​​spejlene og også til glas eller plastik, der dækker dit billede. Husk, at dette gør din indrammet billede temmelig meget permanent.