Hvordan man laver en båd Bailer

Enhver, der nogensinde har været ombord enhver type fartøjer sandsynligvis tænkte: "Hvad nu hvis vi begynder at synke?" Det er en naturlig menneskelig reaktion at have din velvære afhænger af værdighed af dit fartøj. Den forsigtige måde at dæmpe denne frygt for forliset er at have en plan for det værst tænkelige scenarie. Skal båden begynder at tage på vandet, en båd bailer er det første værktøj enhver skipper skal nå til. En båd bailer? Ikke en kaution bondsman for at få dig ud af fængslet. Denne enhed vil få dig ud af problemer af en anden art. Ja, en båd bailer bruges til at fjerne eller kaution, vand ud af en synkende fartøj er et vigtigt redskab på enhver båd. De kan købes for et par dollars op til flere tusinde dollars for toppen af ​​den linje lænsepumpe systemer. Men hvorfor bruge dine hårdt tjente penge, når du kan lave en båd bailer ud af regelmæssige husholdningsartikler. Her er hvordan.

Den nemmeste båd bailer at består af en en gallon plast kande, skåret i halve langs en vandret linie under håndtaget. En gallon mælk kander er de mest almindelige plastflasker bruges til at lave en båd bailer, men andre typer af plastflasker vil fungere lige så godt. Kassér den nederste halvdel af kanden og bruge den øverste halvdel med håndtaget og tuden. Det er en god idé at bruge denne ende af kanden fordi håndtaget gør det nemt at redde vand ud af en synkende båd hurtigt og er et godt udgangspunkt for at binde den ene ende af en snor, og den anden ende til båden. Dette vil sikre, at bailer ikke flyde væk i tilfælde af høj sø, mens du tager på vandet. Bare sørg for, at du ikke smide skruen-på toppen! Uden det, vil din bailer ikke kaution vand fra båden meget godt.

Realiseringen af ​​et båd bailer er en god måde at deltage i den handling at holde din søgående skib ud af bunden af ​​havet. Også nogle overveje en båd bailer at være en lille forsikring mod en synkende båd. Overvejer du kan lave en båd bailer fra elementer, der ellers ville ende i et deponeringsanlæg, dens omkostninger er lille. Ikke alene er du redde miljøet, du opretter et nyttigt værktøj, der kan redde dit liv.