Hvordan man laver en baby autostol Cover

Hvordan man laver en baby autostol Cover


Du kan lave en brugerdefineret dækning for dit barn eller spædbarn bil sæde i en eftermiddag. Uanset om du har brug for en vaskbar slipcover at holde din bil sæde ren eller du dækker op den slidte originale cover, er dette projekt ikke svært, hvis du har nogle syning færdigheder og redskaber.

Hvordan man laver en cover til din Car Seat

Klik på billedet af bilen betrækket for at udskrive vejledningen, der vil hjælpe dig med at træffe en skræddersyet til dine individuelle sæde. Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

Dette projekt tager et par timer, men det er ikke svært, hvis du har en smule tidligere syning oplevelse.

Du skal bruge

 • Halvanden meter af stof
 • To pakker af matchende dobbelt-fold hem bindende
 • To meter af 1/4-inch elastisk
 • Målebånd
 • Dameskrædder blyant
 • Symaskine og tråd
 • Pins
 • Sikkerhedsstift
 • Saks
 • Hobbykniv

Hvad skal man gøre

 1. Fjern den eksisterende dækning fra bilsædet. Du kommer til at bruge dette som et mønster for at gøre dit cover. Den eksisterende dækning vil have tre vigtigste dele: en midterrabat, at barnet sidder på og to sidestykker, som wrap omkring ydersiden af ​​sædet.
 2. Drej eksisterende dækning vrangen ud og fold det på midten. Tuck sidestykkerne ind til centrum striben så kun midterrabat viser.
 3. Mål denne strimmel på det bredeste sted, og fold din stof over at skabe et dobbelt lag af samme størrelse. Anbring originalen låg på toppen af ​​dit stof, foring op de foldede kanter af begge.
 4. Skær rundt om originale cover, forlader omkring en tomme af ekstra plads på alle sider. Må ikke bekymre dig; det behøver ikke at være helt nøjagtig. Du skal bare have den generelle form.
 5. Mål bredden og længden af ​​den side stykker af den oprindelige dækning. Dette kan være en vanskelig opgave, da de ofte er afholdt med elastik, men endnu en gang, behøver du ikke at være helt nøjagtig. Du vil blive montering af dækslet til autostol i et par minutter. Føj to inches til dine mål.
 6. Opret et dobbelt lag af stoffet i samme størrelse som sidestykkerne. Placer din opsats på toppen til at bruge som en guide til de tilstødende sømme. Skær et dobbelt lag stykke, der har de nødvendige dimensioner. Dette vil give dig de to sidestykker.
 7. Anbring originalen dæksel tilbage på bilsædet. Læg center stykke på toppen af ​​det, med forsiden nedad. Pin hver side brik til midterstykket og glatte låget ned. Juster stifterne at gøre både sømmene ligger fladt.
 8. Kontroller, om du har brug for at gå rundt en regnskabsmæssig bar. Hvis du gør, omhyggeligt trimme stoffet til den relevante form omkring baren. Du vil løbende tilføje elastisk senere, så du skal ikke bekymre dig om resten af ​​de ydre kanter.
 9. Sy de to sømme, du fastgjorte. Klip overskydende stof til omkring en halv tomme.
 10. Drej dækslet til højre side ud, og placere den på toppen af ​​sædet. Brug dameskrædder er blyant til at markere placeringen af ​​slots for stropperne. Fjern låget, og sørg for pletterne er endda på begge sider.
 11. Brug en hobbykniv at skære slots til passende bredde.
 12. Nål hem binding omkring de rå kanter af slots, og sy på plads. Husk at slå over enderne af bindende, så der er ikke nogen rå kanter.
 13. Anbring dækslet med forsiden nedad, og trim de udvendige kanter at udjævne dem op. Fjern ikke meget af stoffet. Du skal bare have en endnu linje at arbejde med.
 14. Pin hem binding alle omkring de ydre kanter, og sy på plads.
 15. Rul de bundne kanter mod bagsiden omkring en tomme, og pin på plads hele vejen rundt. Fra midten bunden, sy hele vejen rundt for at skabe en kanal for din elastisk. Stop omkring en tomme, før du når det sted, du startede med at sy.
 16. Placer en sikkerhedsnål gennem enden af ​​det elastiske. Brug af sikkerhedsnål som en guide, tråd elastikken gennem den kanal, du har oprettet. Brug forsigtig med ikke at miste enden af ​​det elastiske i kanalen.
 17. Sæt dækslet på sædet over eksisterende dækning. Juster elastisk at give det en god pasform. Pin elastikken på plads, og fjern dækslet.
 18. Sy de to ender af det elastiske sammen, og trimme det overskydende. Sy den åbne område af kanalen.
 19. Sæt dækslet på plads for en sidste kontrol.

Tip til succes

Vær opmærksom på følgende tips i tankerne at sikre dit projekt er en succes:

 • Vælg et stof, der kan maskinvaskes. Bilsæder får meget beskidt, og du ønsker at være i stand til at holde det ser nice.
 • I tvivlstilfælde, klippe dine brikker større end du behøver. Det er nemt at trimme dem ned i beslaget fase, men du kan ikke tilføje mere stof når du har skåret det ud.
 • Hvis din bil sæde har yderligere strop indstillinger, stille slots til disse samt dem dit barn bruger i øjeblikket. Du kan få mere brug ud af dækslet på denne måde.
 • Overveje at gøre to dæksler. På den måde kan du have en til at bruge, mens den anden er i vask.
 • Machine vaske og tørre dit stof, før du begynder at arbejde med det. Dette vil forhindre krympning når du er færdig med projektet, og vil sikre dækslet passer til din bil sæde efter vask.
 • Selvom minky stof er blød og sød, ikke bruge det til dette projekt, hvis du ikke har tidligere erfaring med det. Det har tendens til at strække og kaste forfærdeligt, mens du arbejder, hvilket resulterer i frustration.
 • Lad aldrig betrækket stof komme i vejen for, hvordan de autostol stropper eller spænder. Disse dele af sædet beskytte din baby, og de skal passe ordentligt.

Tilføj nogle stil til dit barns Ride

Realiseringen af ​​et bil betrækket er en glimrende måde at personliggøre udseendet af sædet, og tilføje lidt sjov stil til dit barns tur. Du kan vælge stof, der er sjove og funky eller enkle og rene-foret. Uanset hvad, vil du elske at vise dit værk og give dit barn en komfortabel og søde sted at sidde på bilture.