Hvordan man laver Easy Dekorative træklodser Med Decoupage

Drej almindeligt træklodser i pædagogiske og underholdende legetøj til småbørn og børn. Youâ € ™ ll bruge rudimentære håndværk materialer til at dekorere siderne af blokke for at udløse en childâ € ™ s fantasi. De dekorative træklodser kan også tjene som personlig og mindeværdig gave til en baby shower, Kida € ™ s fødselsdag eller lærer påskønnelse dag. Nedenfor er trin og vejledninger om, hvordan du får let dekorative træklodser med decoupage.

  • Hvad du skal gøre dekorative træklodser med decoupage. Du har brug for 2-tommer træ firkantede blokke, fine-gauge sandpapir, papir trimmer eller saks, dekorativt papir med mønstre eller striber, dobbeltklæbende tape, farvet karton, takning saks, stof farveprøver, klistermærker (bogstaver, tal og billeder), og decoupage glasur og pensel.
  • Polsk træklodser. Sand 2-tommer træ firkantede blokke med en fin gauge sandpapir. Det vil fjerne skarpe og glatte kanter og ujævne pletter.
  • Vedhæft et dekorativt papir til træklodser. Brug et papir trimmer eller en saks til at skære fire 2 x 2 tommer dekorative papir firkanter, der har en plaid eller en subtil stribet design. Hver træklods har seks sider. Brug en dobbeltsidet tape til at fastgøre dekorativt papir firkanter på 4 sider af blokken.
  • Vedhæft tekstiler til træklodser. Finde forskellige typer af stoffer. Brug en dobbeltsidet tape til at fastgøre 2 x 2 tommer stofstykker til de resterende to sider af blokken. De forskellige stoftyper vil hjælpe børn identificere teksturer ligesom lodne, skinnende, glat, blød og ujævn. Brug pinking saks til at klippe stoffet farveprøve; de vil også holde stoffer løsner.

    Før du køber stof, finde ledig tøj beklædning i dit hjem. Du kan også besøge garage salg og sparsommelighed butikker for at købe billige tekstiler.
  • Vedhæft breve og objekter til de skovklædte blokke. Stikke en fed brev mærkat med en læselig skrift på en træklods firkant, der har en struktur. Vælg sans serif skrifter, så børnene kan identificere bogstaverne nemt. Vedhæft et objekt til andre færdige torv. Ligesom i brev A, vedhæfte et billede af alligator, astronaut, eller æble til blokken.
  • Vedhæft farver til træklodser. Brug en dobbeltklæbende tape til at fastgøre en 2 x 2 farvede karton stykker på en blockâ € ™ s side, der har dekorative papir. Børnene vil nemt lære grundlæggende farver som brun, orange, violet, gul, blå og grøn. De kan også identificere nuancer som sort og hvid.
  • En alternativ ide at dække træklodser. Hvis du donâ € ™ t ønsker at forskønne træklodser med stof, og nummer og bogstav klistermærker, så brug en dekorativt papir til at dække de seks sider af træklodser. Den dekorative papir kan falde sammen med motiv af din Kida € ™ s værelse. Prøv at læse design magasiner og relaterede læsestof for yderligere ideer.
  • Øge holdbarheden af træklodser. Når du har anbragt motiv i træklodser, børste hver side af blokken med nogle decoupage glasur. Du kan medtage stof farveprøve udskiftninger, dekorative papir pladser og farvede lager stykker, hvis youâ € ™ ll giver blokkene som gave. Så kan modtageren reparere blokkene hvis slitage show op.

Dette projekt er også en effektiv start på hvordan man underviser børn til at blive kreativ. Udfør trinene i en blok, mens theyâ € ™ re ser derefter bede dem om at gentage processen til de andre blokke. Disse dekorative træklodser med decoupage er holdbare; de kan stå til og dine yngre børn kan stadig bruge dem.