Hvordan man laver den mest uhyggelige Halloween Party Ever

Hvordan man laver den mest uhyggelige Halloween Party Ever


Mange Halloween parter virkelig ikke meget skræmmende, og i stedet er centreret omkring socialisering, spise og bare have det sjovt. Der er nogle part værter, dog som ikke er tilfredse med denne form for fest.

Skræmmende Haunted Halloween parter

Hvis du er interesseret i oprettet en Halloween fest, der er sikker på at hæve hår på ryggen af ​​dine gæster hals, så tjek disse part idéer. Følgende kan tilpasses placering og din gæsteliste.

Haunted House

Hvis du virkelig ønsker at skræmme folk, vil et hjemsøgt hus sikkert gøre det trick. Trække off denne skræmmende Halloween fest vil tage nogle pre-party planlægning, og du får brug for en hel del af hjælp. Hvis du gør det rigtigt, kan dog dine gæster tale om din fest i mange år fremover!

 • Beliggenhed: Det bedste sted at skabe et hjemsøgt hus er en kælder, garage eller endda en lade. Gør rummet eller bygningen så mørk som muligt, så strategisk tilføje dim lys hvor der er behov. For at opnå næsten total mørke, dækker vinduerne helt, og for ekstra effekt, drapere vægge med sort stof. Det samme stof kan bruges til at skabe "værelser" i det store rum.
 • Layout: En af de bedste måder at skræmme part gæster er at forvirre dem. Opret en labyrint af rum, hvor gæsterne let vendte rundt for at forvirre deres følelse af retning.
 • Redskaber: Hvis du har nok omtanke til at begynde planlægningen af din Halloween fest umiddelbart efter den forrige Halloween, kan du være i stand til at finde gode tilbud på skræmmende forsyninger som rekvisitter og kostumer på afdelings- og specialbutikker. Hvis ikke, kan du bruge en mindre formue strømpe op på realistiske søger rekvisitter, så spørg venner og familie, hvis du kan låne nogle Halloween dekorationer og rekvisitter, de måtte have. Fog maskiner, svagt oplyste Udskårne græskar og spindelvæv er must-haves til at skabe en skræmmende atmosfære.
 • Deltagere: Hvis du virkelig ønsker din hjemsøgt hus for at være skræmmende, skal du have villige deltagere at spille de dele af ghouls og nisser. Spørg venner og familie til at klæde sig i skræmmende kostumer og station dem hele hjemsøgt hus. Forsigtig dem ikke til rent faktisk at røre de mennesker, der vandrer gennem huset, selv om de kan bruge bløde emner som fjerkoste til forsigtigt børste anklerne af intetanende gæster.

Endelig skal du vælge en eller to skræmmende soundtracks med uhyggelige lyde og musik til at spille kontinuerligt hele natten.

Haunted Forest eller Field

Hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan du får mest skræmmende Halloween fest nogensinde, derefter overveje vært for partiet udenfor.

 • Hold mad simpelt ved at tillade gæster til at stege pølser og skumfiduser over et bål.
 • Opsæt borde med chips, brownies, cookies og drikkevarer, så gæsterne kan betjene sig selv.
 • Opret en hjemsøgt skov eller felt meget som du gør et hus.
 • Position udklædte "Spooks" hele marken eller skoven, så de kan springe ud og skræmme intetanende gæster.
 • Hvis du bruger et felt, skære en sti gennem højt græs og har et par guider placeret med lommelygter til at guide vejen. Det virker fint i en kornmark så godt, hvis man skærer ned cornstalks at skabe en labyrint.
 • For en ekstra strejf af terror, position én "spook" i slutningen af ​​stien med en motorsav. (Tag bladet selvfølgelig!) Hver gang en gruppe mennesker nærmer, bør han tørne motorsav og jage dem tilbage til udgangspunktet.

De mest uhyggelige Party Idéer Ever

Hvordan man laver den mest uhyggelige Halloween Party Ever

Opret en skræmmende scene med skelet knogler!

Hvis du ikke ønsker at indarbejde et hjemsøgt hus, skov eller felt i din fest, overveje følgende ideer til at gøre det skræmmende:

 • Spørg et par venner til at klæde sig ud som Spooks og instruere dem i at vandre ind og ud af partiet, stopper for at stirre på gæster, men aldrig taler til nogen.
 • Lejlighedsvis, slå alle lysene slukket, og har et par venner kravler rundt på gulvet i værelset, sensationsprægede anklerne.
 • Sluk lyset, kun bruge en svagt lys eller lommelygte, og invitere part gæster til at skiftes til at fortælle spøgelseshistorier.
 • Placer en "spåkone" i ét rum, dæmp lyset og lad gæsterne skiftes få deres formuer fortalt.
 • Brug en tåge maskine til at skabe en isnende stemning i hjemmet.
 • Opret en "zombie værelse." Afsæt et værelse ud for den vigtigste part området og dække det med låse gul forsigtighed tape kæder eller. Har nogle venner stå på den anden side og rasle døren, som om de er på vej ud. På et tidspunkt senere i partiet have døren sprang op og zombier begynder at cirkulere i rummet.
 • Fugt nogle strenge og hænge dem fra loftet i et svagt belyst rum. Da gæsterne går rundt vil de blive børstet i ansigtet med slimet "spindelvæv" tilføje til deres forskrækkelse.
 • Toss nogle kropsdele såsom fingre, tæer og øjne i snack retter. Sørg for at de bliver begravet lidt, så de ikke er let at se, indtil de får føjet til en plade.
 • Har nogen trække hovedafbryderen på din elektricitet på et preplanned time. Lov bange og forfærdede som hvis du ikke ved, hvad der sker. Sørg for at kommentere, at gadelygter og naboens lys er stadig tændt

Gruopvækkende Halloween parter

Oprettelse af en skræmmende Halloween fest er let, hvis du bruger din fantasi og bede om masser af hjælp fra familie og venner. Må ikke blive overrasket, hvis din fest gæster beder dig at være vært for en anden part næste år!