Hvordan man laver Beaded Wine Glass Charms

Vin glas charms er en af ​​de bedste måder for dig at skelne en vin glas fra en anden, samt at tilføje en lille ting til din vin og borddækning. Disse beaded vin glas charms er også meget nemt at oprette og er en af ​​de nemme måder for dig at kontrollere og udøve din smag og kreativitet, når det kommer til borddækning og fest præparater. Her er de skridt til at skabe dine egne beaded vin glas charms.

  1. Arranger perlerne. Det første trin er at arrangere perler på toppen af ​​tabellen. Du skal plotte ud design først. Sørg for at din design passer ind i over-all temaet for din borddækning, fest tema, og vinglas og bestik, som du vil bruge. Fin porcelæn normalt kommer med minimal og klassiske designs som simple grænser på kanten af ​​de keramiske plader. Vær på udkig efter disse detaljer, som kan hjælpe dig til at matche de typer af perler, som du vil bruge til dine beaded vin glas charms.
  2. Vedhæft. Når dette er gjort, tage wire hoop øreringe og fortsæt til indsætte perlerne ind i wire bøjlerne. Arranger perlerne i samme rækkefølge, som du har plottet tidligere. Wire hoop øreringe er normalt sælges i de fleste specialbutikker og er meget billige. Disse passer også stilken af ​​en vinglas perfekt. Disse kommer også med en naturlig krog. Bortset fra wire hoop øreringe, men du kan også bruge små ledninger, som du bliver nødt til at bøje sig for at skabe de kroge og låse.
  3. Opret låsen. Hvis du vil oprette krogene og låse, skal du tage spidstang og bruge denne til at folde enderne af ledningerne, indtil den danner et hjørne, som dine fingre nemt kan bøjes for at skabe en lille og kantet krog. Hvis du vil oprette låsen, tage spidstang og drej den ene ende af trådene for at danne en lille cirkel, der knus spidsen af ​​tangen. Når denne runde form er blevet gjort, vride tråden igen for at lukke cirklen. Den vinklede kant kan derefter indsættes i dette hul for at skabe en lukket cirkel, der vil passe ind i stammen af ​​din vin glas perfekt.
  4. Farvekombinationer. En anden vigtig detalje at huske på, når du opretter din vin glas charms er, at stykkerne skal være adskilt nok fra hinanden til at hjælpe folk med at holde styr på den vin glas, som de drikker fra. Samtidig bør stykkerne have et overordnet tema, der vil supplere hinanden glas. For at gøre dette, kan du bruge samme design og lignende former for perler, men farverne for hver vin glas bør være anderledes. Skulle du løber tør for farver, skal du sørge for at holde vinglas med ensfarvede charms på modsatte ender af bordet, således at forvekslinger vil blive forhindret.

Nu hvor du ved, hvordan du lave dine egne beaded vin glas charms, udsmykning dine fester og bord er enkelt og samtidig meget funktionelle.