Hvordan man laver Angel Figurer

Figurer af enhver type kan gøre en dejlig dekoration stykke, der kan tilføje liv og farve i dit hus. Indsamling engel figurer kan gøre dit space vises himmelske. De er også et godt element af valg til at give som gave under ferier, især under juletid.

Angel figurer gøre et godt valg til et hjem dekoration eller som samlerobjekter. For fred kærlige individer, det er ligesom en Gud sendte gave, der guider dem. Det kan også bringe trøst og fred i deres huse. Finansiering er undertiden et problem med at indsamle et bestemt emne, især når disse elementer vil komme fra kommercielle butikker. Making din egen version af samleobjekter kan være nyttige i at begrænse de penge, du skal bruge.

Her er nogle nyttige skridt på hvordan man laver personlige engel figurer:

 1. Du skal bruge: en mellemstor pap, 1,2 kg gips, en engel figur model, modellervoks, 250 g. Silicon gummi, 12 ounce vand, firkantet gaze, 12,5 g. katalysator, bomuld applikator, plast halm, spatel, skål, kniv, pensler og farvestoffer.
 2. Bland silikonegummi og katalysator. Påfør blandingen til den figur på et stykke pap. Sørg for at efterlade et par inches af tildeling på alle sider af pap.
 3. Sagt på en anden frakke gummi silikone blanding på vedlagte pap og figur model. Lad det tørre.
 4. Når det er allerede tør, giver den figur anden strejf af kombinationen af ​​silikonegummi. Sæt den firkantede gaze mod englen figur model. Tryk på gaze ind i figur ved hjælp af en spatel.
 5. Give en anden lag af silikone kombination til figur model og lade det tørre i en halv time. Udfylde hullerne med modellervoks.
 6. Brug en spatel til at flade leret mod figur. Giv det lidt tid at tørre. Bland 10 ounce vand og et kg. af gips. Rør kombinationen indtil tekstur bliver cremet.
 7. Sæt en vis mængde af gips på hver støbeform. Lad det størkne og lade en anden 25 minutter for det tørre. Fjern forsigtigt støtte fra figur model.
 8. Fjerne formen fra pappet ved at gnide en lille mængde vand. Fjern forsigtigt engel figur model væk fra formen.
 9. Kombiner den resterende mængde af gips med det resterende vand. Rør indtil det opnår en klæbrig konsistens.
 10. Brug en pensel og coate huller med gips kombination, du har lavet. Lad figur tørre i omkring en halv time.
 11. Polere forsigtigt figur krop med anvendelse af en kniv. Mal englen figur afhængigt af din foretrukne farve og afhængigt af det billede, du vil have din engel at have.
 12. Du kan have englen i jeans at gøre det mere fashionable. Du kan sætte en glorie omkring Angela € ™ s hoved eller parfume at gøre englen figur har en dejlig duft. Du kan også oprette en baggrund til din nye engel figur. Lav nogle kunstig sne eller ø for at gøre det mere attraktivt og sjovt at se på. Du kan også medtage meningsfulde citater at tilføje mere inspiration.

Brug af personlige emner som en gave tilføje mere værdi til elementet. Den tilføjer også selvtilfredshed til den, der gjorde det. Ved at følge procedurerne ovenfor, kan du komme med din egen engel figur og starte din samling.