Hvordan man kan udvikle et foto Niche

Hvordan man kan udvikle et foto Niche


Når amatørfotografer beslutter at gå pro, er deres næste skridt at lære at udvikle et foto niche. Specialized billeder med fokus på specifikke emner typisk sælge bedre og hurtigere med private kunder og på lager fotografering markeder. Med den bølge af borgernes journalistik fejer Amerika, giver det mening at fokusere på nichemarkeder.

Få din niche på

Det er klart, fotografer elsker at tage billeder. Mens mange er tilfredse med at bruge deres færdigheder som en hobby eller en kunstnerisk stikkontakt, at mange andre lange leve gøre de ting, de elsker mest. Niche fotografering er en måde at vende et billede-snapper hobby til en karriere, men de fleste mennesker ikke ved, hvordan man kommer i gang. Som defineret af Merriam-Webster, "niche" betyder: "et sted, beskæftigelse, status, eller aktivitet, som en person eller ting er bedst udstyret." Du har lige taget den første baby skridt i at få din niche på ved at forstå præcis, hvad ordet betyder.

Hvordan man kan udvikle et foto Niche Trin-for-trin

Udvikling af en niche i fotografering er faktisk nemt, men gør det en succes er den tricky del. Som i de fleste karriere felter, det tager knowhow, forretningssans og teknik til at slå talentfulde fotografiske kunstnere til succesfulde niche fotografer. Afsnittene nedenfor tilbyde langsigtede planlægning muligheder for at blive en niche fotograf:

Renter og Affinity

Selv om de ikke altid går hånd i hånd, er det vigtigt at finde ud af de områder, fotografering, hvor du udmærke og føler mest mængden af ​​lidenskab. Vælge mere end ét felt til at studere øger chancen for at opbygge en succesrig fotografering karriere. Men det er bedst at forblive fokuseret og ikke sprede din opmærksomhed for tyndt.

Uddannelse

Når du har udpeget et nichemarked eller to, undersøge alle aspekter af området ,, såsom konkurrence, salg, markeder og udgifter. Bliv fortrolig med succes (eller fiasko) historier fra fotografer, der valgte det samme område. Lær, hvordan det lykkedes og modellere din forretningsplan i overensstemmelse hermed. Samtidig, så prøv at opdage, hvorfor nogle fotografer mislykkedes, og undgå at tage lignende skridt. De fleste niche fotografer er ivrige efter at dele oplysninger om deres karriere ventures. Mens du studerer dit område, ophold bevidste om nye teknologier i forbindelse med fotografering i almindelighed.

Stil og Håndværk

Style udvikler gennem et helt liv for at tage fotografier. Ved at bruge teknikker, der føler sig godt tilpas og producere fantastiske billeder, vil din egen stil udvikle mere du bruger dit kamera. Vær ikke bange for at lade udviklingen i stil påvirke den måde, du arbejder. I stedet ændre udseendet af dine fotos, stil evolution tilføjer lag af håndværk, der forbedrer dine billeder.

Forretningssans og Marketing

Fotografi er så sjovt, at det er nemt at glemme du kører en virksomhed på samme tid. Blive iværksætter og udvid dit professionelle sans for forretning ved at tage kurser, studere litteratur, udvikle en forretningsplan og lære nuancerne i dit marked. Når du er klar til at begynde, vil du vide, hvordan at målrette din kundekreds, marked dine varer og fungere effektivt. Altid være klar til at sælge dig selv ved at lade din virksomhed vokse med omdømme.

Portefølje og Publishing

Vælg billeder, der bedst passe til din niche, når du bygger din portefølje. Hvis du forfølger mere end ét felt, skabe porteføljer for hvert område af interesse i stedet for at have en altomfattende samling. Potentielle kunder vil se eksempler vedrørende deres industri, når du vælger en fotograf. Også, glem ikke at opdatere din eksisterende portefølje med billeder dine kunder køber og offentliggøre. Forlag kreditter gå en lang vej mod at etablere din virksomhed.

Mulige nichemarkeder

Nu hvor du ved, hvordan man kan udvikle et foto niche, er det tid til at overveje dine muligheder. Ud over de afprøvede og sande nicher som bryllupsfotografering, store format væg portrætter, natur / dyreliv og børn / babyer, herunder nicher vinder en heftig følgende:

 • Panorama
 • Videnskab og Medicinsk
 • Kunst
 • Fotojournalistikken
 • Mad
 • Underwater
 • Militær
 • Rejser
 • Fashion
 • Kæledyr
 • Dukker og Legetøj
 • Smykker
 • Kommerciel (reklame)
 • Begivenhed
 • Boudoir
 • Fast ejendom
 • Arkitektur

Ingen regler

Sammen med de tekniske og forretningsmæssige elementer, lære at udvikle et foto niche er en del intuition og en del sund fornuft. Du vil have din virksomhed til at lykkes, men husk at tage risici og kaste reglerne ud af vinduet en gang imellem. Det kan tage lidt af trial and error at skabe en succesfuld niche, men ingen anden industri giver løfte om at gøre en lukrativ og fornøjelig karriere som fotografiets verden.