Hvordan man kan tone uden at bryde en sved

Mange mennesker ved ikke, hvordan at tone deres kroppe uden at bryde en sved. Det er muligt at tone dine muskler med en række hurtige træning fordelt over hele dagen. På denne måde, kan du tone din krop og ikke nødt til at stoppe for et brusebad bagefter. Her er nogle tips.

1. Do Squats, mens du børster tænder

Du kan gøre denne øvelse i badeværelset om morgenen, mens du børster tænder, vaske dit ansigt og endda anvende makeup. Stå oprejst med fødderne så langt fra hinanden som bredden af ​​dine hofter. Bøj knæene og træk din mave muskler indad, mod din ryg. Ophold på den måde, indtil du begynder at føle en brændende fornemmelse i benene.

Dine knæ skal så vidt muligt bøjet, som om du var ved at sidde i en stol. Stram din bagdel, mens i denne position til firma dem.

2. tage 15 minutter at arbejde på din Abs

Mens du forbereder morgenmad eller på noget tidspunkt under din dag, kan du tage 15 minutter til at arbejde på dine mavemuskler. Styrk din kerne muskler ved at gøre crunches med armene holdt lige ud foran dig. Når du har gjort omkring tyve af disse (eller mere, hvis du føler dig op til det), ligge fladt på gulvet og gøre cykling bevægelser med benene. Må dette langsomt at tone dine ben og mavemuskler.

3. Stå på tæerne

Stående op på din tæerne og derefter sænke ned igen, langsomt og gentagne gange, er en fantastisk måde at tone dine ben og lægmuskler, samtidig styrke dine ankler og fødder, mens du venter på bussen eller stå i kø. Løft armene over hovedet og trække vejret dybt og ekspansivt i brystkassen tilføjer et overkroppen strækning til denne øvelse.

4. Walk Mere

Walking er en fantastisk måde at tone din krop og styrke dit hjerte-kar-system, og du behøver kun at gå 30 minutter om dagen til at se forbedringer! Det er nemt at optage flere walking ind i din dag. I stedet for at køre fra din arbejdsplads til frokost, gå til en nærliggende cafe eller restaurant. Når shopping, parkere lidt længere væk fra butikken. Som du går, suge i maven til tone og fast musklerne i underlivet.

5. Arbejde på din kropsholdning

Der er ingen bedre måde at styrke og tone musklerne i din mave og ryg end at udøve god kropsholdning. For at forbedre din kropsholdning, stå oprejst med fødderne centreret under dine hofter. Tuck din haleben, firkantet dine skuldre og holde hovedet højt op. Gåture, stående og siddende med god kropsholdning toner din kerne muskler og kan endda øge dit stofskifte, men det vil ikke gøre dig bryde en sved.

6. Glem ikke at strække

Med al denne toning du har gjort, du vil få brug for at strække lidt til at holde dine muskler lang og smidig og undgå kramper. Her er nogle ideer:

  • Rør tæerne.
  • Mens røre dine tæer, hægte hænderne bag dig og udvide dine arme bag ryggen at strække dit bryst muskler.
  • Udvid dine arme over hovedet og læne forsigtigt fra side til side. Hold dine fødder fast.