Hvordan man kan tilpasse en Shakespeare Play

Shakespeares skuespil
Uden spørgsmål, William Shakespeare var en mester i at forstå den menneskelige natur som er udstillet i alle hans værker. Shakespeares skuespil skildre karakterer, der er blevet lånt tid og igen i mange scripts. Det bedste eksempel på en tilpasset Shakespeare play er "Romeo og Julie", en romantisk tragedie. To elskende plaget af forhindringer, er blevet tilpasset flere gange i scripts såsom "West Side Story". Shakespeares "Hamlet" afspilles igen og igen i scripts i film og på tv. Mange af Shakespeareâ € ™ s temaer er blevet tilpasset af forfattere, der baserer afbildninger af deres historier på Shakespeares temaer.

Hvordan man kan tilpasse en Shakespeare Play
At lære at tilpasse en Shakespeare play, forståelse det centrale tema i Midsummer Night Dream, Købmanden i Venedig, Othello, Julius Cæsar, Kong Lear, Trold kan tæmmes, Richard III, The Tempest eller Macbeth, er det første skridt. Det kan tage mere end en læsning af disse skuespil til at afsløre Shakespeares fast forsæt til en bestemt leg kunne have været. Bestemt, udforme en historie med heroiske værdier kan let tilpasses moderne skuespil. For at kunne tilpasse en Shakespeare leg, er det nødvendigt at finde den centrale puls historien. Når dette bliver opdaget, tilpasse Trold kan tæmmes, en komedie, bliver lettere. De to hovedpersoner, den ene en macho mand og en lige så stormfulde kvinde, og en romantisk tiltrækning, der har en opfarende start, gør en tilpasset script, der har form. Othello, et andet eksempel på et script, der kan tilpasses har en temmelig grundlæggende tema: jalousi, forræderi, kærlighed og racisme. Den tilpassede script kræver blot at kombinere disse aspekter af tragedie. Bemærk, at mange af Shakespeares skuespil er tragedier eller romantiske komedier.

Møtrikker og bolte af hvordan man kan tilpasse en Shakespeare Play
Når en klar forståelse af den valgte Shakespeare play er opnået, begynder at tilegne plottet og karakter til at passe en bestemt dramatisk scenarie. Udvikle tegn baseret på den styrke, de føje til plottet. Da grunden er "lånt" fra en Shakespeare leg, finde ligheder i nutidens situationer bliver mindre vanskelig. Tilpasning en Play middel drev den oprindelige manuskript til at passe til samme tragiske eller komiske tema, men med moderne appel. Tegn udvikling afhænger vist den oprindelige karakter fra Shakespeare spille i et bredere lys. Eksempelvis Petrucchio i Trold kan tæmmes, kan være mindre larmende og macho. Tegnet kan nedtones lidt til en mere snu schemer. Den måde en spiller er iscenesat også har en betydelig indvirkning på, hvor godt tilpasning af en Shakespeare leg er modtaget. Kreativitet er nøglen til denne facet af tilpasning slør. Scriptet kan være godt på papir; men, handlede ud på scenen, kan det blive kedeligt og uden smag, hvis iscenesættelse er ikke kreativ.