Hvordan man kan stoppe en hund fra spise kattegrus og Cat Feces

Hvordan man kan stoppe en hund fra spise kattegrus og Cat Feces

Mange familier, der ejer hunde og katte ved, at hunde elsker at forbruge kattegrus og indskud tilbage i den. Vel vidende, at din hund er at spise kat afføring og kattegrus er en grim handling. Den tekniske betegnelse for dette er coprophagous, hvilket betyder forbrugende afføring. Selv om dette synes ulækkert for os, det er meget almindeligt hos dyr. Katten afføring er højt proteinindhold, der er attraktiv for hunde.

For at holde mine hunde ud af kattens kattebakken var helt udfordringen. De eneste løsninger jeg havde var at ophøje kattebakken eller omarrangere hele mit hus for at holde hundene ud. Jeg var nødt til at udpege en hel soveværelse, lukke døren og sætte en kat hul i døren. Andre mennesker har prøvet at bruge en baby gate til at holde deres hunde ud.

Hunde forbrugende kattegrus og indskud tilbage i det kan forårsage hunde til at få en blokering i deres tarme eller gøre dem syge. Du kan billede hvad sammenklumpning kuld ville se ud i din hunds mave. Åh, lad os ikke glemme, at din bedste ven byder dig velkommen med et kys.

Indtil nu har der ikke været nogen realistiske løsninger. Endelig fandt jeg den Doggone Kuld blok, der nemt indsættes i hætten af ​​din kattebakke og stopper hundene i at komme ind. Det har holdt mine fire Siberian Huskies, og kattene i. Jeg har en 16 £ kat, der let går ind og ud. Det fungerer fantastisk, og jeg nu kan sætte min kattebakke overalt jeg vil, uden at bekymre sig om hundene spise alt i det. Udformningen af ​​Doggone kuld Box hjælper også at holde kattegrus i boksen i stedet for min etage. Dette er en fantastisk løsning til et gammelt problem. Ingen kemikalier, værktøj, eller samles.

Nødvendigt værktøj:

  • ingen redskaber, der er nødvendige for montage