Hvordan man kan stoppe en hund fra at spise for hurtigt

En hund wolfing mad er meget farligt og kan udgøre en kvælningsfare, der ofte fører til fatale resultater, hvis ikke behandlet med det samme. Han kan også opleve ekstreme tilfælde af opkastning, hvor han sluger så meget luft under spise. Han kan endda udvikle en indre bloat i maven, som kan være livstruende. Der er en masse af farer, der kan ske, hvis din hund bliver ved at gøre dette meget ubehagelig vane. Bundlinjen er, er du nødt til at gøre noget ved det, fordi det er meget usundt og skadeligt for din hund. Heldigvis er der måder, du kan gøre for at hjælpe ham til at stoppe fra at spise lidt for hurtigt end normen. Læs videre for at lære mere.

  • Brug en bred og flad beholder. Forbered et stort rent cookie mat. Sæt den tørre hundemad på det og sprede det så meget som du kan. Det ville være bedre, hvis du bruger små foderpiller at undgå hunden fra kvælning og så, at det ville være sværere at spise det hele på én gang, når de anbringes på en bakke. Dette vil bremse din pooch ned, når man spiser da fødevarer er spredt ud, og din hund ikke har andet valg end at vælge fødevarer på tværs af brede lavvandede bakke.
  • Få nogle rocks! Du kan også sætte et par store sten på din hunds skål. Sørg for, at klipperne er store nok til ikke at blive spist. Bland det sammen med hundemad. Hunden skal manøvrere sin vej ned og rundt om klipperne for at sikre, at han spiser alle foderpiller. Dette er en effektiv måde at stoppe din pooch fra at spise for hurtigt. Du kan også bruge en stor bold (sørg for at det er glat og ren). Dette vil tvinge din hund til at spise omkring objektet.
  • Nyd det alle op. I stedet for at fodre din hund tørfoder, kan du vælge at bruge våd hundemad. Du kan nemt gøre dette ved opblødning tørre hundemad og vent et par minutter. Du vil se bobler danner op. Vandet frigive alle gasser inde i foderpille gør det mere kompakt. Dette kan helt forhindre din hund fra utilsigtet oppustethed eller gastrisk torsion, hvilket kan være rigtig farligt.
  • Hånd fodring er måden at gøre det. Hvis du har tid, kan du begynde at fodre din pooch i hånden. Bare sørg for at måle, hvad du giver ham at undgå risikoen for overfodring. Meget langsomt sætte en håndfuld hundemad i hånden og giv den til din hund. Så snart han var færdig med at spise det, ikke haste videre til næste mad batch. Vent og derefter langsomt give ham mad igen. Hold på at gentage denne, indtil han får rytmen.

Bare følg disse meget effektive skridt, og du vil snart have en meget sund hund uden risiko for kvælning og andre former for utilsigtede farer fra at spise for hurtigt. Vær konsekvent på alle tidspunkter, når du gør dette. Gentag denne procedure igen og igen, indtil din hund bliver vant til at spise langsomt. Aldrig råbe eller gøre noget voldsomt, hvis dit kæledyr begynder den hurtige spise vane igen. Denne teknik vil ikke hjælpe, men vil kun gøre tingene værre. Hold dig til disse trin, og du vil aldrig være ked af. Held og lykke!