Hvordan man kan rejse i Fiji

Fiji er det sydlige Stillehav mest populære turistmål, og med 322 øer og hundredvis af feriesteder og adventure aktiviteter at vælge imellem, kan den gennemsnitlige besøgende bruge lidt vejledning. Ankomst er den nemme del med daglige afgange fra Los Angeles, Auckland, Sydney, og mange andre byer. Næsten alle ankommer til Nadi International Airport på den vestlige side af Viti Levu, Fiji største ø, og det er når det sjove begynder.

 1. Skift penge nok til hele dit ophold i Fiji ved ankomsten. Der er en bank i bagagen indsamlingsområdet på Nadi Lufthavn og flere moneychangers tilbyder lidt bedre satser lige uden for exit fra toldområdet hallen. Rejsechecks tiltrække en bedre kurs end kontanter og flere pengeautomater er tilgængelige. Banker faciliteter i de fleste ydre ø resort områder er fattige til ikkeeksisterende og hotel skriveborde betaler den lavest mulige priser. Mange virksomheder i Fiji tack en fem procent tillæg på regninger betalt med kreditkort.
 2. Kom ud af Nadi så hurtigt som du kan. Nadi har snesevis af feriesteder og rejsearrangører, men det er bedst at tage til de yderste øer med det samme og gemme shopping og sightseeing muligheder tæt på lufthavnen i de sidste par dage af dit besøg. På den måde vil du ikke gå glip af dit fly hvis øen rumfærger er aflyst, fordi der er udstedt en orkan advarsel, plus du behøver ikke at slæbe din souvenir indkøb rundt omkring i landet.
 3. Fang en færge eller pendler flyvning til din længst destination i Fiji på din første eller anden dag. Når der, langsomt begynde at arbejde din vej tilbage til Nadi. Highspeed katamaraner forlade Nadi s Denarau Marina hver morgen for mange ydre ø resorts i hele Mamanuca og Yasawa øgrupper. Over et dusin rejsebureauer i Nadi Lufthavn sammenfaldet kan arrangere katamaran billetter, overførsler, og udvej bookinger.
 4. Flyv fra Nadi lufthavn til "Garden Island" af Taveuni. Der er flere flyvninger om dagen, og du kan fange en før eller efter besøger Mamanuca eller Yasawa-øerne. Taveuni er dykning, snorkling, og bush walking muligheder vil nemt underholde dig i et par dage.
 5. Leder for den gamle plantage by på Savusavu på Fijis næststørste ø, Vanua Levu. En lokal færge og flere daglige flyvninger link Taveuni til Savusavu. Yachting, dykning og udforske er de vigtigste aktiviteter her, og dette farverige kystby har en laidback atmosfære perfekt til udforskning fodgænger.
 6. Pension en overnatning færge eller et af de hyppige flyvninger til Fijis hovedstad Suva. Dette kulturelt mangfoldige by er den største i det sydlige Stillehav øer, og den koloniale arkitektur, haver og museum i South Suva supplere myldrende markeder og indkøbscentre i North Suva . De natklubber og restauranter er de bedste i landet.
 7. Vælg en beach resort og sparke tilbage for et par dage. Efter alt at udforske, vil du være klar til en rigtig ferie, og de ​​mange Coral Coast feriesteder langs Queens Road mellem Suva og Nadi er det oplagte valg. Der er noget for enhver smag, fra backpacker sovesale til fire-stjernede resorts til lige noget i Hawaii. Du kan gå surfing, dykning, snorkling, whitewater rafting og vandreture, eller blot sprede din strand håndklæde og nyd nogle solen.
 8. Shop till you drop i Nadi. Hvis du har gemt lufthavnsområdet for din sidste dag eller to, vil du finde mange attraktive butikker i Nadi by. Gå ikke glip af farverige lokale marked i nærheden af ​​busstationen, et par blokke tilbage fra den vigtigste træk. Hvis du gik glip af Mamanuca-øerne i begyndelsen af ​​din rejse, kan dagsture til Mamanuca ø resorts bookes på hver hotel skrivebord omkring Nadi med overførsler, katamaran, snorkling, og frokost inkluderet.

En af de bedste ting ved Fiji er de overstrømmende, venlige mennesker. Du vil nyde at lære de ins og outs af traditionel Fijiansk kultur, og kava ceremonier, firewalking og Meke dans er iscenesat regelmæssigt på de fleste store resorts. Du kan finde Fiji billig i forhold til Middelhavet og Caribien hot spots, og det er helt sikkert (selvom der skal udvises forsigtighed på backstreets af Suva og Nadi efter mørke). En uge vil give dig en forsmag på, hvad Fiji har at tilbyde, men selv med to uger vil du blive hastet hvis du forsøger at gøre alt nævnt ovenfor. Bo en måned, og du vil vide præcis, hvad du vil gøre på dit næste besøg til Fiji.

Nødvendigt værktøj:

 • De fleste besøgende behøver ikke visum for at besøge Fiji, selvom et pas er obligatorisk.

Forsigtig:

 • For at undgå at tiltrække uønsket opmærksomhed, klæde sig ærbart uden resorts.
 • Høfligt afslå tjenesteydelser af billethajer og selvbestaltede guider stødt på gaden.

Tips:

 • Bruge offentlig transport når det er muligt, da det er sikkert, billigt, og en stor oplevelse.
 • Køb din rejse guidebog før der fører til Fiji som theyâ € ™ re svært at finde, når der.