Hvordan man kan reducere din forventede familie bidrag

Hvordan man kan reducere din forventede familie bidrag


Hvis du søger ind i kollegiet, vil du sandsynligvis også interesseret i at finde ud af, hvordan at reducere din Forventet Family Bidrag (eller EFC, som det også kaldes). Mange ved, hvad EFC højdepunkter, men ikke så mange familier er klar over, hvilken virkning de kan have på at ændre det. Mens finansielle behov i verden af ​​college finansiel støtte er stereotyp, er der visse foranstaltninger, som familier kan tage for at sikre deres forventede familie bidrag er korrekt og så lille som mulig.

Forstå Forventet Family Bidrag

De forventede Family bidrag er et mål for, hvor meget økonomisk støtte en studerende kan modtage baseret på deres unikke familiesituation. Formlen har til formål at fremhæve, hvilke studerende skal mest modtage hjælp. De forventede Family bidrag tager følgende faktorer i betragtning:

 • Familiens beskattet indkomst
 • Familiens ubeskattet indkomst
 • Familiens formue
 • Familiens fordele
 • Familie størrelse
 • Andre familiemedlemmer, som vil være til stede kollegium i et givet skoleår

Der er to separate EFC beregninger, der kan bruges: Federal Metode (FM) og den institutionelle Metode (IM). Den væsentligste forskel mellem de to er, at førstnævnte benyttes primært af offentlige programmer, mens private institutioner og mange tilskud programmer bruge den anden beregning. I den anden beregning, der er strammere restriktioner end i beregningsmetoden FM.

Hvordan man kan reducere din forventede familie bidrag

Ønsker du at sænke din EFC så meget som muligt, før du selv får dine programmer på linje? Her er et par ting, du bør vide:

 • Sørg for, at du fuldt ud forstår, hvad formularen beder om. En dum fejl som forvirrende din bruttoindkomst med din nettoindkomst eller glemme dine ikke-afgiftspligtige ydelser kan virkelig ændre EFC. Sørg ikke blot, at du forstår den form, men du forstår, hvad du lægger ned på formularen.
 • Selv om det kan synes som fudging tallene vil hjælpe din EFC, altid være ærlig. Ikke blot vil du føle dig bedre tilpas, men du risikerer at miste en eventuel finansiel støtte til rådighed for dig ved at lyve.
 • Din forventede bidrag er ment som din families problem - ikke kun din. Mens dine forældre kan være tøvende i at bidrage til din uddannelse, er det gennemsnitlige kollegium undervisningsafgifter omkostninger stiger, og i øjnene af beregningerne finansielle støtte, den byrde at betale dels deres.
 • Af omkostningerne ved deltagelse en bestemt skole minus din EFC vil svare, hvad du er at være på grund af støtten. Mange institutioner gør deres bedste for at opfylde denne støtte faktor.

Enkelte faktorer, der kan hjælpe med at reducere EFC nævnes:

 • Andre familiemedlemmer, der tager college kurser kan medvirke til at sænke figuren. For eksempel noget, der kan gøres for at hjælpe er, hvis søskende til college alder er villige til at deltage i college. Ikke blot vil hver søskendes EFC være lidt lavere, vil begge modtage en college uddannelse!
 • Hvis du er i en position, hvor du kan klassificeres som selvstuderende i stedet for en afhængig studerende, overvejer arkivering som sådan. Uafhængige studerende omfatter dem, der ikke bor hjemme, personer over en vis alder ikke modtager støtte fra deres forældre og ofte gifte studerende. Nogle teenagere selv vente, indtil de kan filen som selvstændig før der ansøges om skolen!

En Final Thought

Mens finde ud af hvordan man kan reducere din Forventet Family Bidrag kan resultere i lidt, er der stadig masser af støtte, der er til rådighed for dig. Uanset om der forventes din familie at bidrage 100% til din uddannelse eller 0%, er der også andre muligheder støtte derude. Arbejde uddannelser vil ikke sænke din EFC men de kan bidrage til at begrænse den byrde at betale for skole - sørg for at at se på alle de muligheder til rådighed for dig. Fra stipendier til tilskud, der er mange måder at reducere din college omkostninger. Giv ikke op på ideen om kollegiet, bare fordi din EFC synes for høj til virkelig være overkommelige.