Hvordan man kan overvinde din depression

Jeg vil gerne starte med de "whys", da jeg føler, at det er meget vigtigt at forstå, hvorfor du er i stand til at overvinde depression uden piller, meds eller stoffer.

Jeg føler virkelig, at depression er en "falsk" sygdom. Jeg føler, at de farmaceutiske virksomheder og kriminelle advokater kom op med depression som en undskyldning for, når folk vælger ikke at beskæftige sig med realiteterne omkring dem.

Det er ikke til at sige, at de »symptomer« af depression ikke eksisterer. Tristhed, reserverthed, selvmordstanker. De er alle ting, der sker for alle mennesker på et tidspunkt eller en anden. Alligevel er der nogle individer ikke bare have korte perioder med tristhed, nogle erfaringer det i måneder eller år ad gangen.

Men i stedet for at se på den sande videnskab om den menneskelige hjerne, og indse, at det har magten i sig selv til at helbrede fra symptomerne på depression, beslutter de, at det skal være en "kemisk ubalance". Det kunne eventuelt være inden for individets kontrol, eller hjulpet af simple livsstilsændringer. Det skal være noget uigenkaldeligt forkert, og så galt, at offeret kunne aldrig gøre noget for at hjælpe sig selv uden brug af medicin og dyre behandlinger.

Hvorfor føler jeg, du kan overvinde depression uden medicin og dyre behandlinger? Fordi jeg ved, du har det i dig! Vi er bare nødt til at finde den del af dig, der engang var glad. Den del af dig, der engang vidste, hvad det var at elske livet, og nyde de ting i den.

Jeg føler virkelig, at depression kommer fra et par ting:

-følelse, At vi er ikke så god som en anden person
-følelse, At vi ikke har de ting, vi skal
-Believing At vores liv er meningsløse

eller

-Ikke Ønsker at beskæftige sig med virkeligheden, eller tage ansvar for det.

Jeg tror, ​​at alle disse underliggende årsager er forankret inden for samme generelle idé, for ikke at ville acceptere og blive ansvarlige for vores eget liv.

Hvorfor kan du overvinde depression? Fordi du har det i dig! Fordi alt det tager på en enkel frø at slå rod i dit sind, at guide dig til den rette vej, for at bringe dig tilbage. Når at frø vokser i dig, vil det blive så meget klarere og lettere at forstå.

Symptomerne på depression vil ikke længere har kontrol over dig, når din vilje tager kontrol.

Trin 1

At lære at ændre din tankegang.

I stedet er du på nu, at verden er et trist grå farve. Uden cherishable liv og ingen grund til at stoppe op og beundre verden omkring dig. Du holdt op efter at grønnere græsgange, og har buret dig op i en verden, der holder dig her.

Vidste du, at du kan ændre det?

Den grønnere græs er nu synlig i det fjerne.

Vidste du, at den grå verden pludselig kan ændre i den lyse smukke verden, hvis bare du ville vælge at tro det eksisterede?

Kan du se det der sker?

Du er nødt til at tro på det. Hvis du ikke kan se det, hvis du ikke kan mærke det, så er du nødt til at forstå, at du gør beslutningen om ikke at se det. Der er ingen hjernen kemikalier, der blokerer dit udsyn. Der er ingen i nærheden af ​​dig truer dig, hvis du vælger at tro. Der er ikke en ting at stoppe dig i at ændre din tankegang, undtagen dig.

Alt for mange mennesker ønsker at tro, at det ikke er deres skyld, at relationer er gået dårligt, eller at de er overvægtige, at de har kontrolspørgsmål eller at de har problemer med stofmisbrug. De ønsker ikke at tro, at det er deres skyld, fordi det ville gøre dem til at føle sig skyldig. Endnu værre, ville det gøre dem til at føle forkert. Det ville gøre dem til at føle som om de skulle have gjort noget anderledes, og at der ikke er andre skylden.

Der er tre store kendsgerninger, som jeg har brug for dig til at forstå, og de vil være frøene, der begynder at vokse i dig, og bygge den grønnere græsgange.

1. Du er ansvarlig for alt, hvad du gør eller ikke gør i dit liv. Selv hvis en person har et våben til dit hoved, du stadig foretage de valg.

2. Du er den eneste i kontrol over dine følelser. Ingen andre kan "gøre" du gal eller ked af det eller glad. Ja der er triggere, men du gør det valg at bo i at følelser. Hvis du tildeler resultatet af din følelsesmæssige status til andre mennesker, vil du aldrig være glad! Erkend, at du styrer dine følelser, og du vil begynde at se stien.

3. Hvis du fordømmer dig selv for hver fejl, du gør, vil du stoppe dig i at vokse. Ethvert menneske begår fejl; de alle har perioder med fiasko og afvisning. Du er ikke den eneste person i hele verden, der har gjort dine fejl, og det er meget bedre at lære af de fejl, og at forsøge igen, end at sidde og dvæle ved dem, og holde dig ulykkelig.

Tænk over disse ting intenst inden du går videre til trin to.

Trin 2

Nu skal vi til at tale om virkeligheden.

Vidste du, at der reelt ikke er nogen klar og ligetil beskrivelse af virkeligheden? Uanset hvor du ser, alle udtalelser fra virkeligheden er uklare, og skifte fra person til person.

Forskerne og materialister vil fortælle dig, at virkeligheden er alle de ting, du kan se, røre og bevise er i eksistens.

De teologer og filosoffer vil fortælle dig, at dine tanker, følelser og begær er virkeligheden.

Hvad tror du virkeligheden er? Bedre endnu, hvad er din virkelighed? Er det din sjæl og essens? Eller er det jorden under dine fødder?

Sandheden er, er der ingen forkerte svar her. Kun dit svar og mit svar. Alle har en anden mening af virkeligheden, fordi alle har en anden virkelighed.

Mit mål i dette trin er at sætte noget vand og lys på, at frø, der vokser i dig. At give det noget at fodre den, og hjælpe det sprede rødder.

Vidste du, at du har magt til at ændre og kontrollere din virkelighed? Det er en vidunderlig styrke, og dem, der har opdaget det, og vælger at tro på det, er blevet nogle af de rigeste sind.

Husk nu, at du ikke styre realiteterne i andre mennesker, ligesom de ikke kontrollerer din virkelighed.

Jeg kan bevise det for dig. Kig på den forskning, der er blevet gjort på medicineringen af ​​dem, der har psykiske sygdomme. Har nogen af ​​de medikamenter faktisk arbejde?

Nej! Det gør de ikke! Ligegyldigt hvad kemikalier, vitaminer og derivater kastes i det menneskelige legeme, kan ikke en af ​​dem ændre virkeligheden i værten.

Ved du hvorfor?

De kan ikke ændre virkeligheden på den person, for i kraft, forsøger de at ændre den person med magt.

Uanset om det er ADD, depression, OCD, eller på andre spørgsmål, de kan ikke ændres med magt. Historien har vist, at det eneste, der kan ændre en persons virkelighed er personen selv.

Nu hvor du er blevet opmærksom på, at du styrer og lave din egen virkelighed, din næste skridt er at vælge, hvad du vil have din virkelighed at være.

Har du lyst til at være trist for resten af ​​dit liv?

Ønsker du at være alene, uden venner eller kære til at passe dig?

Vil du altid gøre ting forkert? Eller ønsker du at gøre tingene rigtigt?

Disse synes som simple spørgsmål, men de er ting, som mange mennesker glemmer at tage fat. Det er vores ønsker, der styrer vores virkelighed.

Selv hvis dit bevidste sind fortæller dig, at du ønsker at være lykkelig, kan det ikke ske, før din tro med hele dit sind og sjæl, som du kan være glad, at det rent faktisk kan ske.

Hvis du sagde, "Ja! Jeg ønsker at være lykkelig!", End du har startet processen. Må ikke du føler at lidt tingly følelse i kroppen efter du siger det, eller endda synes, det?

Hvis du sagde, "Nej! Jeg ønsker ikke at være alene for evigt!" du bevidst har foretaget et valg ikke at være ensom. Hvilket er starten til at ændre din virkelighed.

Sandheden er, er du nødt til at tro, at muligheden for forandring er der. Du skal vide, at du kan være glad, tilfreds og elsket.

Trin 3

Lad os nu tage endnu et skridt i retning af en sund virkelighed. Det kaldes perspektiv.

Perspektiv er defineret som den måde, du "Vis" verden. Det er 'hvordan du ser tingene «.

Når nogen siger til dig, "Hvordan har du i dag?"

Er de insinuerer, at noget må være galt med dig? Eller er de simpelthen spørger om dig, fordi de ikke kender?

Når nogen børster af dig i en overfyldt sted, bliver de bevidst forsøger at skubbe dig ud af vejen? Eller var det en ulykke på grund af mængden?

Når nogen forstyrrer dig, tror du, de gjorde det med vilje? Eller er der en mulighed for, at de ikke betyder for?

Vores perspektiv af verden omkring os, er, hvad der styrer vores virkelighed. Hvis alle er altid ud for at få os til at forstyrre os, eller bedrøve vores verden, så verden bliver et trist sted. Når tingene altid går galt, når vi ikke får, hvad vi ønsker, eller når vi altid mislykkes, har verden ikke ud som et sted, vi ønsker at være i.

Når du ændrer perspektiv .... Når folk er mennesker, og det er naturligt for dem fejlagtigt at forstyrre os, lærer vi ikke at tage det så personligt, og det bliver lettere at acceptere den gode karakter af mennesker. Når tingene får lov til at gå galt, og til højre, når vi indser, at vi ikke får alt, hvad vi ønsker hele tiden, og at det er i orden at fejle til tider, end verden synes mere åbent.

Når du beslutter, at folk er gode og omsorgsfulde, men ikke perfekt, så bliver det lettere at acceptere, at du er god, fortjener, og omsorgsfulde, men ikke perfekt.

Virkelighed og perspektiv går hånd i hånd, og det er op til dig at ændre din opfattelse.

Har du lyst til at være trist, ensom og fattig for resten af ​​dit liv?

Eller glade, sunde, elskede, og skattet for resten af ​​dit liv?

Det er op til dig, og du ville gøre godt at tænke over det et øjeblik, før man går videre til næste trin.

Trin 4

Nogle praktiske værktøjer til at hjælpe dig med at ændre dit perspektiv og virkelighed.

Fordi det tager noget tid at indse, hvilke dele af dit liv har brug for et perspektiv forandring, er det nyttigt at føre dagbog.

I dette tidsskrift, vil du ønsker at skrive ned tilfældige tanker, og skrive ned hændelser, der sker i din dag-til-dag liv. Når du har gjort dette for et par måneder, er det nyttigt at gå tilbage gennem dem og beslutte, hvor der er områder, der skal ændres.

Var du glad eller trist for de måneder? Hvorfor var du glad eller trist? Hvad fik dig til at være glad eller trist?

Når du begynder at genkende årsagerne til triste følelser og årsagerne til glade følelser, du lære at styre de situationer, der gør dem til at ske. Du lærer, hvor du kan ændre din virkelighed.

Det er også nyttigt at huske at stoppe dig fra at snowballing ind i en trist virkelighed. Hver gang du ser dig selv at blive deprimeret, er du nødt til at modvirke disse følelser med glade tanker.

Du hjerne er en trainable objekt, der gør hvad du fortæller det. Hvis du fortæller, at det er trist og deprimeret, vil det være. Hvis du fortæller det til at være glade og tilfredse, vil det være!

Du er nødt til at træne din hjerne, og jo længere du fortsætter med at træne det at være lykkelig, jo oftere og længere vil du være glad, og jo lettere bliver det at overvinde depression.

Sandelig, har du mulighed for at overvinde depression. Der er ikke en ting i denne verden, der kan modbevise det faktum, at hver enkelt holder frøene inde i sig selv at være lykkelig og / eller trist.

Du skal bare nødt til at træffe det valg at tro, du kan være glad. Og når du har valgt at tro, du er nødt til at skride til handling!

Jeg har givet dig frøet, og givet dig næring, lys og stof til at hjælpe det vokse. Nu er det op til dig.