Hvordan man kan overføre en Deed og skøde

Overførsel af et skøde og ejendom titel kræver juridisk instrumentering. Det er en måde at overføre ejerskabet af en ejendom fra dig til en anden person, uanset om det er en køber eller en slægtning. Dette er også en måde at inkludere din ægtefælle som en af ​​ejerne af en bestemt ejendom. Processen sker gennem en advokat, der vil forberede det nødvendige papirarbejde, betale de tilsvarende afgifter og fil de udfyldte overføringspapir med de rigtige kontorer. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man kan overføre et skøde og skøde.

  • Hvis du sælger et stykke af ejendom til en anden person, vil din advokat udarbejde en garanti gerning. Dette vil overføre krav på ejendommen til en anden person, og garanterer, at denne person vil have rettighederne til at kræve ejendommen lovligt og sikrer, at sælgeren er den juridiske ejer af ejendommen, der er blevet solgt.
  • Når du har besluttet at overføre en titel til en anden person, vil du mødes med din advokat, og den person, som ejendommen titel vil blive overført til. Når du har glattes ud af dine forhold og er blevet enige om dem din advokat vil udarbejde en gerning med angivelse af aftalte betingelser og navnet på den person, som vil være den nye ejer af ejendommen. Du vil modtagerne og andre vidner underskrive skøde. En kopi af skødet vil blive sendt til ejendommen del af amtet, hvor ejendommen er beliggende, og vil blive en del af det offentlige registrere og kan ses af de berørte parter. De detaljer som der var den tidligere ejer, navnet på den nye ejer, hvor meget ejendommen er værd, og når ejendommen ændret ejerskab vil være tilgængelig. Procedurer for overførsel af ejendomsret, varierer fra stat.
  • Der er nogle betingelser, hvor overdragelsen af ejendommen titel er ikke tilladt. I nogle tilfælde nogle personer, der har høje gæld på grund af deres job ønsker at overføre nogle af deres egenskaber til deres ægtefæller. Dette kan sænke erstatningskrav på dem i nogle tilfælde. Men hvis de bliver viklet ind i retssager, overførsler vil ikke blive hædret af domstolen, og faktisk vil være i stand til at vende disse overførsler.
  • I de tilfælde, ejendom overførsel sker, når en højtstående boligejer ønsker at overføre ejerskabet af deres ejendom til sine voksne børn. Hvis den øverste ejendomsejere er under Medicare og der er nogle krav, der vil blive foretaget af staten til at inddrive nogle af de omkostninger, de har afholdt, staten har ret til at placere et pant i ejendommen, forudsat at overførslen af ​​skødet skete under ydelser fordeling inden for en fem-årig span.

Dokumentet overføre et skøde eller ejendom titel til dig er en juridisk og bindende dokument, der skal granskes nøje. Der bør ikke være nogen typografiske fejl i dokumentet. Du bør sikre dig, at dit navn og navnene på de andre mennesker, der er involveret i overdragelsen er korrekte, og der er ingen fejl i stavningen af ​​dine navne. Beskrivelsen skal også være korrekt, samt skødet transfer omkostninger og den bemærkede skøde tillid.