Hvordan man kan opretholde bryst størrelse efter graviditet

De fleste mødre oplever stigning i bryst størrelse under graviditet. I amning, huden strakt og brysterne bliver endnu større på grund af mælkeproduktionen. Desværre er bryster ikke er lavet af muskler og ledbånd, så de ikke kan bygges op med motion. De er lavet af fedtvæv, der gør dem tilbøjelige til at flænge, ​​når moderen stopper amning og brysterne begynder at blive mindre. Følg disse enkle trin til at holde dine bryster ser sexet og attraktiv, selv efter fødslen.

  • Bær en god støttende bh under graviditet og amning. Sørg for, at vores bh passer godt og kan rumme din voksende bryst størrelse. Giver rigelig støtte til dine bryster vil holde ledbåndene bliver strakt ud. Brug ikke bras, der har bøjle eller som er syg montering, fordi disse kan hindre mælkeproduktionen.
  • Udfør regelmæssige bryst øvelser. Forbedre dit bryst tone ved at gøre moderate bryst øvelser regelmæssigt. Det er vigtigt at træne dine brystmuskler, musklerne der løfter brysterne op, med at forebygge flænge. Pushups er en stor kiste øvelse. Du kan gøre dem mod en væg eller på gulvet. Doing bænk pressen eller hældning brystet fluer er også gode til at øge udseendet af dine bryster. Der er ikke behov for dig at gå til en gym. Du kan gøre disse øvelser derhjemme ved hjælp af din egen vægt eller ved hjælp af lys vægte.
  • Gradvist miste baby vægt. Det er normalt for mødre at tage på i vægt under graviditeten. De fleste kvinder, især dem, der vælger at amme, kaste den ekstra vægt naturligt. Hvis du donâ € ™ t amme eller når du stopper sygepleje, og du stadig ønsker at tabe mere vægt, så gør det langsomt. Drastiske vægttab vil føre til dine bryster bliver for lille og saggy. Undgå FAD kostvaner. Spis sundt og lad din krop tilpasse sig gradvist. Par din kost med regelmæssig aerob træning, så din krop bliver tonet som du gradvist miste den uønskede poundage og fedt.
  • Forbedre blodgennemstrømningen ved at massere dine bryster dagligt. Massage dine bryster med topiske cremer eller lotion, der indeholder fytoøstrogener. Phytoestrogens er forbindelser, der fremmer cellevækst. Brug blide, cirkulære bevægelser til at gnide dine bryster i mindst to minutter hver dag. Disse daglige massage vil også øge blodgennemstrømningen i dine bryster, hvilket gør dem ser fyldigere.
  • Kontakt din læge for hormonelle medikamenter. Østrogen stiger under graviditet. Dette hormon bidrager til stigningen i bryststørrelse hele denne periode. Når moderen har født, drop østrogenniveau betydeligt. For at opretholde stigningen i bryst størrelse, prøv at tage hormonelle medikamenter. Spørg din læge til råds, især hvis du ammer. Du kan også spise fødevarer, der er høj i fytoøstrogener. Soja produkter som tofu, bælgfrugter, korn, hørfrø og andre oliefrø er nogle af de fødevarer, som du kan prøve.

Enhver kvinde drømmer om at have smukke og faste bryster. Heldigvis mødre har så mange muligheder for at fastholde attraktive bryster selv efter fødslen. Det kan være svært at få dine bryster så fast, som de var før, men med nok motion, sund kost, og supplerende støtte, kan du sikkert klare det. Bare husk at få råd og samtykke fra din læge på forhånd.