Hvordan man kan male vægmalerier

Vægmalerier er en enkel måde at give en plads nogle tegn. Dette kan være særligt nyttigt på offentlige steder eller steder af interesse, såsom museer, skoler, kirke korridorer og lignende. Vægmalerier er en særlig stor måde at tilføje til den visuelle appel af en væg. Du kan også male vægmalerier derhjemme, især hvis du har et barn, og du ønsker at give sit værelse et tema.

Det skal du bruge:

  • Akryl maling
  • Indvendig latex maling
  • Plastikbægre
  • Stencils
  • Overhead, LCD eller LED projektor (valgfrit)
  • Computer (valgfrit)
  • Pensler
  • Aviser, malertape eller plastplader

Anvend stencils. Vægmalerier er ofte udvidelser af billeder, du ellers kan finde på siderne i en bog, fotografier eller andet mindre medium. Medmindre du er sikker nok med dine kunstneriske evner til at tegne en free-form vægmaleri, ville du nødt til at male fra en stencil eller et mønster. Der er flere måder at gøre dette.

Først, kan du købe et vægmaleri stencil sæt fra en kunst og kunsthåndværk butik. Disse vil normalt kommer i en størrelse svarende til den standard væg eller værelse. For det andet, kan du bruge en computer knyttet til en projektor til stråle et billede på væggen. For det tredje, kan du fotokopiere et billede på en gennemsigtighed, som du vil derefter stråle på væggen ved hjælp af en overheadprojektor.

Begge disse metoder vil give dig et mønster, som du bare kan male over, for nem vægmaleri-making.

Forbered rummet. Forinden enhver maleri, så sørg for at flytte alle møbler mod midten af ​​rummet (eller blot væk fra væggen bliver malet). Du kan dække disse med gamle plader eller aviser. Ligeledes dække gulvet med plast plader eller avis holdes fast på plads med malertape. Rengør væggen skal males med rengøringsmiddel, vand og en svamp. Lad det tørre helt, før du anvender maling.

Anvende maling. Overfør små mængder maling på plastikkrus. Med stencil eller det projicerede billede på væggen, begynder at anvende maling. Du kan bruge latex interiør maling til at udfylde store områder, og akryl maling til at tilføje detaljer. Du har måske til at male flere lag ved brug af latex interiør maling, da disse har tendens til at lag tyndt.

Du kan vente basislagene tørre, før du tilføjer i detaljer, så farverne ikke blande for meget. Lad vægmaleri tørre natten over.

Sammensætning tips. Som med enhver kunst arbejde, god sammensætning gør underværker, når male et vægmaleri. Sørg for at bruge forholdsmæssige størrelser når du maler objekter. Hvis du tegner en natur, bruge perspektiv. En god tommelfingerregel er at bruge reglen om tredjedele, som er populær blandt fotoentusiaster. Opdel væggen i et gitter med tre dele, lodret og vandret. Du kan placere det vigtigste emne på ethvert tredjedele del af væggen enten på den øverste højre punkt, hvor den øverste og yderste højre linje af nettet skærer hinanden, det øverste venstre punkt, det nederste venstre punkt eller det nederste højre punkt. Bare vær opmærksom på at motivet er enten centreret eller placeret til nogen bestemt skæringspunktet af nettet.

Sikkerhed tips. Som med enhver maleri projekt, skal du sørge for at bære arbejdstøj, såsom overalls eller i det mindste en gammel langærmet skjorte. Bær en maske og sørg rummet har tilstrækkelig ventilation.

Vægmalerier kan give ethvert rum et tiltrængt ansigtsløftning. Du bør have så meget sjov med dit projekt som ejer af rummet vil have det sjovt med det vægmaleri.