Hvordan man kan male i Reverse på glas

En omvendt glas maleri sker i flere korte skridt, bare lidt ad gangen. Malingen, du lægger på glasset først har brug for tid til at tørre, før den næste malingen påføres glasset (for at holde kanterne intakt). Da maleriet vil blive set fra den side af glasset, modsat den side, youâ € ™ re male på, den allersidste ting, at en € ~happenedâ € ™ i billedet, såsom lys refleksion i et øje, vil blive den første ting, der går ind i maleriet. En skygge er en anden ting, der ville træde en â € ~pictureâ € ™ sidste. Skyggen vil også gå i maleriet tidligt. I modsætning til at male i olie eller akryl på lærred, vil baggrunden af ​​billedet være den allersidste ting at male.

I et forsøg på at lære dig, hvordan, Iâ € ™ ll bruge som et eksempel, min 12-årige barnebarn fiskeri fra bredden af ​​søen Delta som fag.

 1. Få en god foto af denne begivenhed sker. Få det forstørret til en størrelse, der vil være godt for maleriet. For et færdigt maleri, 16 "x 20", jeg kan se en 8 "x 10" zoomet ind, tæt og personlige foto af drengen holder fiskestang er en god størrelse. Nu mens du tænker om baggrunden, dias, 8 "x 10" under 16 "x glas ruden 20" til den position, hvor du ønsker det. Hold den på plads, mens du omhyggeligt dreje rude af glas over, med den foto holdes på plads med den ene hånd. Læg den ned på bordet, holde billedet på plads i forhold til glasset. Nu tape det på plads, på glasset, alle fire sider, mens du kigger på bagsiden af ​​fotoet. Du ønsker måske at tape over kanterne af glasset med tape, så dine hænder donâ € ™ t få skåret mens håndtering ruden. Når du tænder glasset ruden igen, skal dit billede være lige der, hvor du vil få brug for det!
 2. Sidste ting først. I fotografiet, jeg brugte, var min grandsonâ € ™ s hænder skjult mig (fordi jeg tog billedet fra bagsiden), så den første ting at gå i maleriet, bliver den fiskestang, komplet med snøren . Den meget lille flad pensel vil trække i stangen pænt, med en mørk, mørk farve, måske elfenben sort blandet med brændt umbra. For fiskesnøre, som kun er en tråd af en streng, jeg brugte en sylespidse bar-bq spyddet, og tyndet ned malingen så meget som muligt for stadig bevare farven. Hvis der kommer for meget maling kommer på glasset, kan du wrap en klud rundt om tommelfingeren på den hånd du maler med, og udslette det overskydende med en fast tryk langs den linje, du vil oprette.
 3. At være højrehåndet, den næste del af maleriet, som jeg vil sætte på plads, er den venstre side af den person i maleriet, at være opmærksom på skyggerne i tøjet, fordi de vil ønsker at være fleksibel, og trail tilbage i resten af ​​tøjet. De fleste af disse skygger vil være trekantet i form, men nogle af dem kan være langstrakt. Jeg bruger en lille Payne grå, blandet med farven på tøj, for at gøre skyggerne. På den åbne side af trekanten, hvor skygge gradvist blander i farven på beklædningsgenstanden, lad det blandes lidt. Hvis tøjet er alt på plads, maleriet har brug for at tørre, før du kan sætte drengen i dem.
 4. Arbejde helt på hovedet til maleriet, skal du følge konturerne af barnet på sin anden side, så han vil være komplet. Arbejde på samme måde, bortset fra at nu vil du bruge meget mere af farverne på hans tøj end skyggen farve. Hvis hans eller hendes fødder var i flip-flops eller sandaler, bør de indgå med tøj, og gå ind, før fødderne. Tillad malingen at tørre. For mig er dette den hårde del. Jeg plejer at gå på arbejde på en anden maleri, der er i gang.
 5. Nu ita € ™ s tid til at sætte mit barnebarn i det tøj, jeg har malet for ham. Iâ € ™ m vil bruge nogle lædertøj hvid, brændt sienna og blot et strejf af brændt umbra til farvning. Når skyggerne er på hans hud, vil jeg nødt til at blande i en lille af Payne grå. Fordi mit barnebarn er meget blond, vil jeg bruge en lys cadmium gul, blandet med hvidt for håret. Igen, Iâ € ™ m ved hjælp af bar-b q spid til hår og øjenvipper. Da hår på hans hoved har brug for at tørre, før jeg kan gøre mere der, Iâ € ™ ll arbejde på sine ben og fødder. Brug af min altid trofaste bar-bq spyd, bør siderne og bunden af ​​tånegle drages i med nogle af de brændte umbra. Enderne af tånegle skal have nogle næsten hvide kanter trukket i. Der kan være en lille skygge hvor knoerne på tæerne er. Når hårene er tørre, tilbage til ansigtet. Afslut hår, du didnâ € ™ t gøre med en lille (halv-tommer bredt) fan pensel. Youâ € ™ re vil få brug for nogle indisk rød blandet med buff hvid. Læg i kindbenet, næseborene (hvis de viser), grænsen mellem læberne osv Kig nøje for at se, hvor skyggerne ligger. Uden mørke, kan du ikke have lys. Følg samme tankegang, når du kommer tilbage til kalvene i benene. Igen tillade malingen at tørre.
 6. Itâ € ™ s tid til at begynde at male omgivelserne, hvilke genstande i forgrunden af maleriet. Fordi disse ting er i forgrunden (området mellem hovedmotivet og bunden af billedet), vil farverne være næsten lige så mørkt eller så lyse som de farver, du har brugt til hovedmotivet. Bare en sidebemærkning her ... Mørk og lys er ikke modstridende, mørke og lys er. Baggrunden vil være lettere og mindre lyse end forgrunden. Er der et par tidevand-slidte klipper på sandstrand? Hvis der er overvejelser om toppen eller på siderne af den tidlige morgensol, kan de nødt til at være malet i to trin. Mal refleksion (eller fremhæve) først, og lad det tørre. Derefter male resten af ​​stenen. (Jeg vil gøre overvejelser af alle stenene først i et forsøg på at holde maleriet bevægelse.) Derefter male hele resten af ​​stenene. Maleriet vil holde din interesse bedre på denne måde. Der kan være nogle drivtømmer på kysten, eller nogle grene, der faldt fra nærliggende træer. Nu er det tid til at male dem i. Efter denne del tørrer, male klaser af græs, og sandet, der gør op kysten. Dette vil give din lille elskede i maleriet noget at stå på!
 7. Nu, i stedet for at vente på det tørre, kan du slå maleriet helt på hovedet, så du kan begynde at sætte vandet i søen. Kanten af søen jeg arbejdede på havde lidt skumle grøn, som jeg blandet med den dybe blå fjernere vand. Der var imidlertid også en vis sand synlig i den nærmeste del. Så giv vandkanten blot en antydning af det blå med en meget lille rund børste holdt så oprejst som muligt til glasset. Du kan også sætte nogle hvide luftbobler og vandsprøjt omkring klipperne. Der var nogle små ringe i vandet, så bland det hvide med den dybe blå af den fjerne vand til at trække (med din lille rund børste) disse horisontale krusninger på det sted, hvor søen vil være.

  Tid til at arbejde på den videre kysten. Som tingene vokse fjernt, de levende farver vokse meget mere afdæmpet. Selvom det er vigtigt at bruge nogle af de samme farver som i forgrunden jorden, youâ € ™ re vil bruge mere af det hvide blandet med lidt af det blå for at blødgøre farven. Du kan bruge en fan pensel til bare male i angivelserne af de fyrretræer på den anden side af søen. Mens greens af fyrretræer er stadig våd, kan du ønsker at tegne i træstammer med at små rund børste (sandsynligvis kommer til at bruge nogle mørkegrå med brun for den lille job). Dette vil også være et godt tidspunkt at male nogle fluffy men meget tynde (maling-wise) skyer. Grunden til, at du kommer til at holde dem tynde skyldes, at nogle af den blå himmel vil ønske at kigge igennem senere!
 8. Når alt er tørt, kan du slå den maleri højre side opad igen. Maling i resten af kysten med den dominerende, sandede farve af stranden. Du kan bruge en 2 "eller 3" børste (der kan være børsten du gjorde trim på væggene med), så længe I ikke € ™ t smøre på overfladen af ​​søen. Selvfølgelig kan du bruge en mindre pensel, hvis ita € ™ s mere handy, men pointen er, at du kun behøver at stole på dig selv nok til at dække det, du allerede har malet!
 9. Du kommer til at male i søen på samme måde, bortset fra at du skal være omhyggelig med at kun bruge vandrette penselstrøg for dette. Farvandet skal holdes niveau! Den videre side af søen skal kantet lidt med blot en antydning af en kystlinje. Du vil aldrig se de detaljer, langt væk med det blotte øje, så donâ € ™ t forsøge at sætte dem i maleriet. Det vil ikke se rigtigt! Nu tænker over det .... Hvad var bag fyrretræerne? Det var bare flere træer, så du kan male mørkere baggrund træer næsten i en lang, vandret linie bag dine allerede tørre træer. Resten af ​​den blå himmel bliver nødt til at gå i, også. Don € ™ t blande blues for meget. Himlen skal være lettere i nogle områder. Din maleri er så meget tæt på at blive færdig! Lad det tørre! Vær tålmodig!
 10. Nu hvor maleriet er tørt, skal du holde det oprejst med venstre hånd, hvis du er højrehåndet. Kontroller at se, hvor malingen kan være tynd, eller der kan endda være huller, hvor der ikke er nogen maling. Du kan bruge en 2 "eller 3" flad pensel med farver tæt på, men ikke helt det samme, som de farver, du har i maleriet. Itâ € ™ s bedst at gøre dette med en lys bag maleriet, så du kan se, hvor du har brug for mere maling.
 11. Sidst, men ikke mindst, det er på tide at sætte glasplade tilbage i rammen. Hvis der er lidt metal faner, der holdt den på plads, skal du sørge for, at glasset bare vil falde på plads. Dette er ikke tid til at bryde det! Venligst tage mit ord på, at en. Iâ € ™ ve gjort det for mange gange! Udskift den originale karton, hvis du stadig har den. Hvis du don € ™ t, ll youâ € ™ nødt til at skære en. Bagsiden af ​​maleriet skal dækkes eller malingen vil skrabe meget nemt. Skub metal faner på plads. Hvis nogle falde ud eller fare vild, Glazer punkter fungerer godt, også.

OK ..... tid til at vende den rundt, og afsløre mesterværk!

Nødvendigt værktøj:

 • Små runde pensel, 1 "bred fan pensel, maling og fortynder (enhver type vil overholde rense glas), en 2" eller 3 "børste, en større rund børste

Forsigtig:

 • Brug malertape til at dække kanten af ​​glasset, mens du arbejder på det for at undgå nedskæringer i hænderne.

Tips:

 • Hvis du ønsker at bruge olie maling (jeg gør), vil blande maling med lak gør det tørre hurtigere. Maleriet skal tørre mellem trin til at være succesfulde.