Hvordan man kan male en Silhouette

Silhuetter altid hypnotiserende med deres enkelhed, skønhed og mystik. Maleri silhuetter kan være let, hvis du følger enkle trin. Du behøver kun at spore figurer, male dem med en fast farve, og derefter spille med baggrunden. Du kan blive overrasket af en smuk mesterværk, som du kan gøre ved at male en silhuet. Trinene nedenfor er enkle vejledninger om hvordan man kan male en silhuet:

  • Tænk på et emne. Smukke silhuet malerier bruge almindelige tal, er har det fornødne figurer som en blomst, bjerge, døde træer, og mennesker. Du kan endda lave en silhuet maleri af dig selv eller din favorit ting i huset.
  • Beslut hvordan du vil dette emne blive repræsenteret i silhuet. For denne artikel, vil vi bruge en persona € ™ s ansigts træk som emne. Du kan repræsentere dette emne på forskellige måder. For eksempel kan det være på sin side view, kan ryge en cigaret, eller spiller en fløjte.
  • Spore silhuet. Der er mange måder at spore omridset af et emne. Træer, for eksempel, kan sættes under en kalkerpapir og derefter spores dens grænser. Ansigtstræk, på den anden side, kan flashed med lommelygte, så der vil blive skabt skygger. Skyggen kan skabe den nødvendige silhuet. Sæt skygge på et lærred og spore det.
  • Beslut farverne til silhuet. Faget skal bruge en solid farve. Itâ € ™ s okay at bruge en kombination af farver, men det vil være bedre at bruge en farve alene. De fleste silhuet malerier bruger mørk farve til emnet og derefter lys farve til baggrunden. Det afhænger af dine præferencer, så længe emnet stadig vil være en silhuet.
  • Beslut dig for, hvilken type maling, du vil bruge. De fleste malere bruger oliemaling, mens nogle ville være lykkeligere med akrylmaling. Det afhænger i høj grad af dine præferencer. Men det er altid okay at bruge forskellige slags malinger. En silhuet vil være mere effektiv, hvis du vil bruge en tungere maling til silhuetten og en lysere maling som akvarel til baggrunden.
  • Spore objekterne. Brug en blyant til at spore objekter på din silhuet maleri. Brug lyse farver som grå kul eller en blyant. Donâ € ™ t bekymre sig, fordi spor vil blive dækket med maling.
  • Farve maleriet. Start altid anvende den lyse farve. Normalt betyder det, at du har brug for at male baggrunden først. Tja, hvis det er lysere farve, derefter male baggrunden først. Følg det med mørkere farve. Jo mørkere farve kan nemt skjule skønhedsfejl fra de lysere farver.
  • Lad malingen tørre fuldstændigt. Malingen skifter farve, når allerede tørt. Kig efter eventuelle ufuldkommenhed på maleriet. Prøv at afhjælpe de mangler ved at dække dem med maling. Lad dækker malingen at tørre.

Der er skønhed på en lærred uden ramme, men der er skønhed på en indrammet lærred. Framing det vil tilføje skønhed til maleriet plus det vil give beskyttelse til din brik. Men for andre mennesker, at holde et maleri nøgne er smukkere. Igen, det afhænger af dine præferencer. Det vigtige er, at du er tilfreds med dit maleri.