Hvordan man kan male Detaljer på glas

Glasmaling refererer til maling på overfladen af ​​en glasplade. Dette er for at indgå i farvet glas arbejde. Denne form for maleri er gjort for at tilføje oplysninger om glaspladen der canâ € ™ t blive tilføjet med traditionelle bly linjer. Den blev også brugt til at dække over nogle dele af farvet glas, hvor du donâ € ™ t ønsker lys at passere igennem.

Her er de trin, hvordan at male detaljer på glas:

Forbered materialerne. Glas er det vigtigste lærred i denne metode. Du skal også bruge en god mængde maling og maleri materialer. Youâ € ™ ll også brug for en stencil for det mønster, der skal anvendes. Og endelig, youâ € ™ ll behov rengøringsmidler såsom en fugtig klud og eddike til at rydde op i glasset.

Rens din glas. Før du starter et projekt, er det vigtigt at indstille den overflade, der skal bruges til maleriet. Glaspladen er det vigtigste at rengøre. Fugt en ren hvid klud med eddike. Derefter tørre overfladen af ​​glasset. Dette er for at fjerne eventuelle pletter, vand pletter eller olie mærker på glasset. Når du har udslettet det alle pletter væk, lad det tørre.

Vælg den rigtige farve til at bruge. Det er vigtigt at fastslå, hvilken effekt du ønsker at skabe. Det gode ved glas maleri er, at der er mange farvekombinationer at vælge imellem. Du kan enten bruge uigennemsigtige eller transparente farver. Brug uigennemsigtige farver, hvis du don € ™ t ønsker lys at passere igennem glasset maleri. Dette ville virkelig viser farven af ​​malingen. På den anden side, hvis du vil have det til at ligne en farvet glas, gennemsigtige farver. Ligesom glasmosaikker, vil det meste af lyset passere igennem det. Dette ville gøre farverne mere levende og mærkbar. Også til rådighed for at tilføje detaljer på dit glas glas penne. Den eneste forskel er, at farverne ikke kan se ud som permanent.

Mal glasset. Vælg et design, som du ønsker at sætte på glasset og skitsere det. Efter at gøre det, anvende maling på omridset startende fra hjørnerne. Det vil formentlig tage et par belægninger. Hvis det ser ud som det er beskadigede, bare lad det være. Husk at bare klappe den ned i stedet for at udføre et slag. Fjern overskydende maling med en ren børste. Det andet overtræk vil være meget hurtigere. Bare sørg for, at du bruger hjørnerne af børsten. Også dona € ™ t glemmer at holde dine linjer tynd. Derefter udfylde de manglende rum, der har brug farve. Sørg for at du donâ € ™ t røre glasset for at forhindre pletter. Lad det tørre i et par timer.

Det er de enkle trin til, hvordan du kan male detaljer på glas. Der er mange detaljer, som du kan føje til dit glas maleri på grund af sort og kombinationer af materialer mulige. Når du får hænge af det, vil du sikkert ender med nogle imponerende detaljerede glas kunstværker.