Hvordan man kan male Cabinet Hardware

Cabinet hardware betyder blot de dele, der fuldender et kabinet. Det er de håndtag, hængsler, træk skuffer eller knopper. Maleri kabinet hardware tager en masse evaluering for at afgøre, om det er værd maleri. Det indebærer omhyggelige arbejde, fordi en simpel fejl kan påvirke kvaliteten eller udseendet af kabinettet.

Følg disse enkle trin om, hvordan man male kabinet hardware.

Vurdere kabinet hardware. Hvis du ønsker at male din fryser hardware, den første ting du skal gøre er at kontrollere tilstanden af ​​din fryser hardware. Vurdere den nuværende finish af kabinettet, størrelsen og konfigurationen af ​​hardware. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om din fryser hardware behov nogle maleri.

Forbered materialerne. Efter at have vurderet tilstanden af ​​din fryser hardware, er det tid til at forberede de materialer, du skal bruge. Til denne særlige opgave, skal du rengøringsmidler såsom ikke-overfladeaktive eller ikke-overfladeaktive-kemikalier som ammoniak eller eddike og vand. Når du er færdig forberede rengøringsmidler, så er det tid til at oprette din maleri materialer.

Fjern hardware. Når du er færdig forbereder de materialer, du skal bruge, er den næste ting du skal gøre er at fjerne al kabinet hardware. Hvis du har værktøjer i at fjerne din fryser hardware denne del vil ikke være meget af et problem for dig.

Rengøring. Efter fjernelse af kabinettet hardware, er det tid til lidt rengøring. Sørg for at du rense din hardware, før du går videre til malerarbejde proces. Rens din fryser hardware stykker ved at opbløde dem i varmt vand blandet med et ikke-overfladeaktivt kemisk såsom ammoniak eller eddike. Hvis din fryser hardware er blevet malet før, vil dens farve skalle når dyppet i opløsningen, så fortvivl ikke, for det er et godt tegn. Efter at få det renset, få det ud og tør dem enten med en serviet eller en brugt-klud.

Re-male kabinettet hardware. Efter hardwaren er tørret, kan du starte med re-maleri. Den malerarbejde af din fryser hardware vil afhænge af, hvad tilgang du kommer til at bruge. Men du måske ønsker at overveje spray-maling tilgang. Det er en af ​​de bedre måder at male din hardware på grund af den brede vifte af farvevalg og dens "pæne og rene" finish.

I spray male din hardware, kan du bruge gamle aviser som lå ud for hardware. Arbejde i godt ventilerede områder som din garage eller kælder. Hæng dine malede hardware på et træ filial eller andre anbefalede steder, hvor du kan sætte op spænding ledninger. Spray din hardware med jævne strøg. Husk, at ved anvendelsen af ​​spraymaling, lyse belægninger er bedre end tykke frakker.

Overmaling kabinet hardware er omhyggelige arbejde. Men det er umagen værd. Når malerarbejde din fryser hardware, altid tage hensyn til tilstanden af ​​hardware og se, om du virkelig har brug for at genfremstille den.

Også, hvis hardwaren i din fryser er blevet malet før, kan du fjerne kanterne af malingen først, før du fortsætter med malerarbejde. Dette er for at sikre, at den tidligere maling ikke vil ødelægge den nye maling.