Hvordan man kan løse 16 gåder i "Virtual Villagers"

Virtual Villagers er en strategi baseret computerspil, hvor spilleren skal styre en befolkning, der lever i en virtuel landsby for dem at blive selvforsynende. Afspilleren vil hjælpe landsbyboerne med at bygge boliger, skoler og bedesteder, og også i indsamling af fødevarer og opdræt af børn. En anden perk af Virtual Villagers er tilstedeværelsen af ​​de 16 gåder, der vil skulle løses for en vellykket gennemførelse af spillet.

1. Puzzle

Vælg en god bygherre blandt landsbyboerne at fastsætte vandkilde. Bygherren skal slæbes til brønden, så han kan begynde at reparere den.

2. Puzzle

Få en landsbyboer, der har tilfredsstillende bygning færdigheder. Han bør tildeles til at bygge hytter, så dine virtuelle landsbyboere ikke vil støde boligproblemer, når befolkningen begynder at stige.

3. Puzzle

Tildel en landsbybeboer at afhente skrald fra stranden. Dette er så landsbyboerne kan begynde strømpe op på fisk til at sikre fødevareforsyningen. Det ville være bedst at trække en med færdigheder i fiskeriet, så han kan begynde at gøre det, når han færdig med at rense op på stranden.

4. Puzzle

Find master videnskabsmand blandt de virtuelle landsbyboere og trække ham til den eksisterende bygning på den nordlige del af landsbyen, så han kan begynde at sætte op en skole.

5. Puzzle

Tildel en landsbyboer med en konstruktion dygtighed score på 2 til den nordvestlige del af floden. Dette er, så han kan begynde slæbningen klipperne, der har stablet på åen forårsager obstruktion af vandgennemstrømning. Når rock bunker er blevet fjernet, vil vandet strømme frit til lagunen.

6. Puzzle

For at opnå dette, vil du nødt til at løse det 5. puslespillet først. Træk en landmand eller en landsbyboer, der har en høst dygtighed score på 3 til lagunen, så han får lov til at starte fiskeriet.

7. Puzzle

I tilfælde af at en landsbyboer dør, skal du udpege en voksen landsbybeboer som har en score på 2 på spiritualitet for at finde kirkegården. Gør dette ved at bringe ham til den nordøstlige del af landsbyen. De efterfølgende dødsfald i landsbyen vil automatisk bede beboerne at ære deres døde ved at udføre begravelsesritualer.

8. Puzzle

Landsbyboerne skal være bekendt med forskellige lægeplanter og deres helbredende egenskaber. Udpeg en landsbybeboer til jobbet ved at trække ham til planternes lokationer. To af disse er placeret på den østlige side af landsbyen, er den anden plante beliggende nær lagunen, og den sidste, som er en kaktus skal findes i nærheden af ​​en kampesten.

9. Puzzle

Afslutning af denne udfordring vil kræve at løse det 5. puslespillet først. Ansæt en landsbyboer, der har tilfredsstillende bygning færdigheder til at rehabilitere et felt hvor der kan findes kun døde blomster. Træk ham til den østlige side af landsbyen, så han begynder vanding banen ved hjælp af vand, han samler fra lagunen.

10. Puzzle

Gennemfør 14 th puslespillet først. I denne udfordring, skal du afvente for sommerfugle vises, så du kan trække den gyldne barn til den nordlige del af et bær busk, hvor en mærkelig plante er placeret. Trække den gyldne barn til dette sted vil bede sommerfuglene til at følge trop og i sidste ende bestøve planten.

11. Puzzle

Vælg en landsbyboer med en konstruktion færdighedsniveau af 3 for denne udfordring. Træk ham til den sydøstlige del af landsbyen, hvor ruiner kan findes, så han får lov til at begynde med genopbygningen.

12. Puzzle

Løs 11. puslespil først. Bagefter tildele en bygherre med en spiritualitet score på 3. Han skal trækkes til den vestlige del af landsbyen, hvor en skinnende sten er placeret. Når du bringer ham der, vil han begynde at forme stenen til at gøre en afgud.

13. Puzzle

I her, vil den gyldne barn blive født. Så du er nødt til at have en ammende mor med en fertilitet på 3 bragt til lagunen, så hun kan bageste den nyfødte.

14. Puzzle

Udføre 13. puslespil først. Når det er gjort, og den gyldne barn er klar, skal du trække hende til det magiske haven fuld af blomster. Hænge og du vil med tiden se sommerfugle flyver i.

15. Puzzle

Dette puslespil vil kræve færdigheder i en bygmester med en score på 3 i videnskaben at finde en skat skjult blandt de sandede områder i landsbyens sydlige del. Han skal være i stand til at finde skatten begravet imellem Templet og maden bin.

16. Puzzle

Herinde, den gyldne barn har til at flytte stenen. Afslutning af dette puslespil vil alle afhængige af den gyldne barnets parathed.

Nogle gange kan vi blive frustreret eller utålmodig med et spil og ty til Walkthroughs, hints eller snyder. Der er en masse af websteder på internettet, der tilbyder disse for næsten alle typer af spil. Selvom disse kan være virkelig nyttige, de noget mindske spiloplevelse. Efter alt, er det de udfordringer, der holder os at spille spillet.