Hvordan man kan indarbejde en familiehund

Hvordan man kan indarbejde en familiehund
Kom et kæledyr er en fantastisk måde at lære børn ansvar. Hvis du indarbejde en familiehund ind i din familie konstruktivt, kan dine børn lære af dig, hvad det kræver at tage sig af et andet liv.

Hvordan man kan indarbejde Kæledyr i din familie

Der er måder, du kan optage din familie kæledyr til din familie, der ikke kun hjælpe med at undervise dine børn ansvar, men også centrale familieværdier. Tro det eller ej, hvad du siger og gør, som du hjælpe dit barn omsorg for et andet liv, kan have en stor indflydelse på dine børn, samt lære dem mange andre værdier, hvilket gør hele oplevelsen endnu rigere.

Gør Pet familie Pet

Nogle familier placere alle ansvaret for at tage sig af kæledyr på deres børn. Men denne tilgang er blottet for andre begreber, såsom samarbejde og hjælpe.

Dette kan også sende det forkerte budskab til dit barn, såsom "Jeg er ikke villig til at hjælpe dig ud. Du er på din egen. "Når du hjælpe dit barn, er du lære dem de kan stole på dig. Til gengæld vil de være en god ven til andre, og endda dig! Børn tager deres adfærdsmæssige signaler fra deres forældre.

Lær dine børn Samarbejde

Hvis du ønsker at styrke værdier som samarbejde, hjælpe, og gøre ting sammen, at få en familie kæledyr er en fantastisk måde at styrke disse begreber.

Familiens kæledyr kan styrke familiebånd

Hvis du har været på udkig efter en måde at forbinde med dit barn, kan co-omsorg for en familie pet bidrage til at styrke obligationer.

For eksempel, hvis du får en hund, tager hunden en tur sammen hver nat ikke blot giver dig både noget motion, men det giver dig også tid til at bremse en smule, og tale med dit barn.

Tak for læsning!