Hvordan man kan identificere symptomer på human proteinmangel

Proteiner er de mest vitale del, der udgør hver celle, væv og organ inde i den menneskelige krop. Humant protein er nødvendig og til stede for næsten alle kropsfunktion-fysiske vækst, celle udvikling, tænker processer, immunsystemet forsvar, metabolisme af fedt og kulhydrater til energi, som kroppen har brug for, og mere. Proteiner også fungere som enzymer, hormoner, antistoffer, cytokiner, og peptider, som bærer information til cellerne. Kort sagt, gør proteiner næsten alt arbejdet.

Vores krop er naturligt rige på humant protein. Vi får også visse mængder af protein fra mad, vi spiser hver dag. Men i nogle tilfælde, især i tredje verdens lande, hvor en masse børn ikke får at spise tre firkantede måltider på en dag, proteinmangel er fremherskende. Det er en tilsyneladende advarsel tegn på underernæring og kan føre til en børns sygdom kaldet Kwashiorkor. I virkeligheden mange fattige og sultende børn lider af underernæring og dø. Men proteinmangel ikke kun er til stede blandt børn i fattige nationer. Voksne kan få det også, især dem, der har en meget lav protein diæt til ingen. Vegetarer og nedbrud Dieters blive offer for det, hvis de ikke er for bevidste om deres spisevaner. Hvis du har lyst til din kost mangler væsentlige mængder af protein, her er afslørende tegn på proteinmangel, som du skal være opmærksom på, efterfulgt af tilsvarende behandling.

Symptomer

  1. Se efter tegn på skøre negle og hyppig spaltning eller faldende hår. En vigtig funktion af humant protein være ansvarlig for vævs- og cellevækst, herunder generelle sundhed af hår og negle. Når den vigtigste kilde til protein er brugt op, eller når protein er ikke en stor del af en persons kost, bruger kroppen derefter sin butik af protein i væv til fortsat at udføre sine funktioner. Det fratager hår og negle af protein, at de også har brug for, hvilket gør dem til at se kedeligt og usundt.
  2. Må ikke ignorere ekstreme anfald af træthed og hyppige perioder med sløvhed. Hvis du opdager, at du har været at få træt og svag nemt og oftere, kan det betyde, at din kost mangler i protein. Kravene til en sund afbalanceret kost omfatter også proteinrig mad.
  3. Watch out for slasket og svage muskler. Protein også bygger og vedligeholder muskelvæv. Fraværet af nok proteiner gør musklerne synes mere slasket, svag, og mindre defineret.
  4. Se efter tegn på ødem. Ødem, også kendt som hydropsy, er den usædvanlige ophobning af væske under huden eller hulrum i kroppen. Manglen på proteiner forårsager cellevægge at forringes og plasma til at sive ud af celler. Eksternt er det ses som oppustede eller betændte dele af kroppen, hvor væsken er akkumuleret under huden.
  5. Notér uregelmæssig vægttab. Vægttab kan også være forårsaget af ødemer.
  6. Observer tegn på langsom sårheling. Kollagen er et vigtigt protein er nødvendig for at holde huden sund og stærk. Fraværet af proteiner, såsom collagen ville kun sinke hudens elasticitet og helingsprocessen.
  7. Har dit barn pludselig stoppede med at vokse? Hæmmet vækst hos børn er også et afslørende tegn.

Behandling

I milde tilfælde kun én skal være opmærksomme på hans kost. En ændring af kost er i orden. Medtag proteinrige fødevarer som kød, soja produkter, bælgfrugter og animalske proteiner. For mere komplicerede sager, er det bedre at konsultere en læge og en ernæringsekspert, fordi de kender din sygehistorie og de kan tilbyde den bedste medicin og alternativer til bekæmpelse proteinmangel.

Menneskelig proteinmangel er meget lettere at imødegå i modsætning til andre sygdomme som hjerte-kar-og genetiske sygdomme, som kan kræve protein terapi. Udarbejdelsen af ​​et protein database for evolutionære studier, medicinsk avancement, henvisning mv, har gjort det muligt at studere protein interaktioner som ligand protein interaktioner, antistof protein interaktioner, peptidsyntese, gær protein udtryk, protein lokalisering osv Det har også bidraget til manipulation af proteiner, såsom rekombinant DNA-teknologi.