Hvordan man kan identificere symptomer på højt Ketoner

Feeling disse besvimelsesanfald igen? Alt for mange ketoner i blodet er en klar indikation af, at du har diabetes. Forlader det ubehandlet vil resultere i en alvorlig tilstand kaldet diabetisk ketoacidose (DKA). Denne tilstand kan være den indledende fase for folk uvidende, at de har diabetes. Personer med diabetes bør vide, hvordan man genkender og behandler ketoacidose. Ketoacidose er opbygningen af ​​højt syreindhold i blodet.

Ketoner er syrer produceres af kroppen, når det konverterer fedt til energi. I tider med kraftig anstrengende aktivitet og lav fødeindtagelse eller når kroppen ikke kan bruge kulhydrater for sine energibehov, muskelcellerne tendens til at vokse svagere og kroppen har udføre visse nedbrydningsprocesser at sikre den fortsatte forsyning af energi. Den lagrede fedt i kroppen omdannes til energi. Denne omdannelse frembringer syrer kendt som ketoner. Men hvis din krop nedbryder fedt i stedet for kulhydrater, kan du blive ramt af diabetes, eller du er simpelthen i sult-tilstand.

Der skal lægges særlig vægt og korrekt behandling Diabetisk ketoacidose (DKA). For at bekæmpe virkningerne af forværring ketoacidose, her er nogle symptomer, der kan hjælpe dig med at identificere den betingelse og træffe de nødvendige behandlinger.

Symptomer

De første symptomer er umættelig tørst, tilbagevendende vandladning, usædvanlig høj blodsukker, døsighed og mundtørhed. Da disse symptomer ligner andre sygdomme som influenza, måske passende behandling ikke anvendes straks, hvis ikke diagnosticeres straks.

Hvis niveauet af ketoner i blodet vokser, vil du have mavesmerter, sløret syn, kvalme og / eller opkastning, åndenød, tab af appetit, stress, indsunkne eyeballs, lavt blodtryk, ekstrem svaghed og en ånde, der har en frugtagtig duft . Hvis en eller flere symptomer er til stede, tøv ikke med at ringe til din læge med det samme. Husk, at når en sygdom behandles hurtigere, jo mindre lider patienten går igennem.

Uanset den kraftige stigning af glukose i blodet, minimal levering af insulin hindrer cellerne til at integrere glucose. Berøvelse af glucose til hjernen væv, sammensat med andre komplikationer, påvirker bevidstheden direkte. I de indledende faser, den enkelte er forvirret, og dette kan føre til delirium. En alvorlig tilstand af tab af bevidsthed kaldet ketacidotic koma er sandsynlig.

Detection og behandling

Tilstedeværelse af disse symptomer, eller hvis dit blodsukker er over 250 mg / dl for en længere periode, skal du gøre en læsning på din keton niveau. Det anbefales stærkt at tjekke din keton niveau ved at købe en test kit fra et lokalt apotek og udføre testen hjemme. Ketoner rejser fra blod i urinen, og kan påvises i urin ved hjælp af disse testsæt. Hvis din urin og ånde lugter usædvanligt søde, vil sandsynligvis være til stede ketoner. Men behandling af ketoacidose koma indebærer hospitalsindlæggelse. Intravenøs væske injiceres og patientens glucose og elektrolytter niveauer er overvåges nøje. Administration af insulin er regelmæssig som langsom ensartet infusion i blodet langsomt sænke blodsukker.

Patienten normalt kommer sig fra DKA, med den rette behandling, i en til to dage.