Hvordan man kan gøre vegetabilske gryderet

Den gryderet er en komplet fad, der ofte tilberedes i mange husholdninger til påfyldning og tilfredsstillende måltid. Der er en lang række ingredienser, du kan bruge, når de foretager denne skål. Den meget populære oksekød gryderet så ofte serveres for familien og en type komfort fødevarer, der så frem til efter en lang og trættende dag. En variation af dette er at bruge grøntsager som sine vigtigste ingredienser. Vegetabilske gryderet kan koges op med forskellige typer af grøntsager og er en sund og nærende alternativ til almindelige gryderetter. Den indeholder ikke en masse kalorier og er lav på kolesterol, men er lige så velsmagende og som følelse som din favorit gryderet. Her er to måder at lave mad en lækker grøntsag gryderet.

  • Ingredienser til vegetabilske gryderet 1. Til denne opskrift skal du bruge 2 kartofler skåret i små stykker, 2 gulerødder skåret i små stykker, 8-10 stykker af bønner, skåret i små stykker, nogle blomkål buketter, et stort løg skåret i små stykker, 2 grønne chili skåret på langs, nogle karry blade, en kop tyk kokosmælk, 2 kardemomme, 2 fed, 2 stykker af kanel, lidt af fennikelfrø, der er blevet knust, en teskefuld peberkorn, og nogle salt at smage.
  • Tilberedningen. Hvis du ønsker at spare tid og energi, kan du ønsker at bruge en trykkoger til mør dine grøntsager. Men du kan også bruge en åben beholder til at gøre arbejdet, hvis du foretrækker. Placer dine hakkede grøntsager i din trykkoger eller beholder og tilsæt i vand nok til at dække sammen med nogle salt. Tilføj i hele din krydderier, som omfatter dine kardemomme, nelliker, kanel, fennikel frø og peberkorn. Fortsæt med at koge, indtil væsken er fordampet. Efter dette, sænke din varme og placere din tykke kokosmælk i uden at gøre det koge. Bare vent til det at varme igennem dine andre ingredienser. Smag og se, om du har brug for at tilføje mere salt eller smag. Tilføj i din curry blade, før du fjerner varme. Hvis du er mere eventyrlystne og ønsker en mere krydret fad, tilsæt en teskefuld Garam masala pulver, blande det i grundigt. Du kan også bruge øjeblikkelig kokos pulver, hvis du ønsker, i stedet for frisk kokos.
  • Ingredienser til Vegetabilske gryderet 2. Tag 4 kopper indkvarteret svampe, en dåse groft hakkede tomater, en kop tæt skiver gulerødder, en kop tæt skiver selleri, 1 ½ kopper snittede løg, 3 uskrællede mellemstore kartofler skåret i stykker, 2 fed hakket hvidløg, 2 kopper kogte kidneybønner, en dåse tomat sauce, en teskefuld timian (tørret), et laurbærblad, salt og peber, en spiseskefuld vegetabilsk olie, 3 spsk mel, ¼ kop vand, og ¼ kop rødvin.
  • Tilberedningen. Varm olien i en stor gryde over medium varme. Placere i dit hvidløg, løg, gulerødder, svampe og selleri til at lave mad i ca 10 minutter under omrøring. Tilføj i en lille smule vand, hvis nødvendigt. Placer i resten af ​​dine ingredienser uden mel, vand og vin. Læg låg på gryden og sænke din varme, så din veggies at mør i omkring 30 minutter. Rør en gang imellem. Sted i dit mel og ¼ kop vand i en skål og rør til at opløse melet. Tilføj til din vegetabilske gryderet og tilføje i din vin også. Kog i et par minutter mere under omrøring.

Du har nu 2 opskrifter på en solid grøntsag gryderet, som begge fyldt med næringsstoffer til et sundt måltid. Serveres med ris.