Hvordan man kan gøre Støbning Gips

Casting gips er en metode til at gøre forme og afstøbninger. Det er sjovt og ganske rodet, men grundigt fornøjelig alligevel.

Du kan lave casting gips på to måder:

Casting gips ved hjælp af alginat. Dette er et ekstrakt af tang, der bruges til at forme og støbegods.

 1. Gnid modellens arm rigeligt med vaseline begyndende fra albuen ned til hånden.
 2. Brug et piskeris og en skål, bland alginat og vand sammen, indtil det når en tyk men semi-flydende konsistens. Når du er færdig, tage en håndfuld af den lilla blandingen og sprede det over hele hånden. Gør flere lag derefter stabilisere den ved hjælp bandage hele modellens hånd.
 3. Derefter lave en lille åbning ved siden af ​​hånden og lad det indstilles.
 4. Når den er hærdet, begynde at åbne støbt ved at gøre meget omhyggelige slidser langs den side, hvor åbningen først blev lavet. Tag din tid på at trække ud i formen, indtil det er helt trukket ud af modellens hånd. Du kan også fortælle modellen til at vrikke hans hånd langsomt.
 5. Nu kommer den afgørende rolle, når formen er slukket modellens hånd, fordi alginat krymper og deformerer meget nemt. Dæk formen med tre lag af gips til at støtte frisk formen fjernes. Lad det hærde for en dag, før du fjerner bandage og alginat.
 6. Nu har du en perfekt gipsafstøbning af en menneskelig hånd.

Casting gips hjælp gips. Dette er den sikreste måde at gøre memories. For eksempel, mens kortlægning de voksende år af dine børn, kan du gøre gipsafstøbninger af deres hænder og fødder, som de vokser i tid.

 1. Begynd med at sprede gamle aviser på dit arbejdsområde.
 2. Derefter kombinere plast af Paris pulver og vand i lige 50/50 dele.
 3. Nu tager en aluminiumsskål - den slags, der bruges til bagning cookies- og dække overfladen med voks papir. Tag din model hånd og pels det tykt med vaseline. Nu placere hånden fladt på toppen af ​​voks papir og gøre din første belægning ved at dække den med gips.
 4. Lad det tørre et øjeblik mens fortæller din model til at blive meget stille.
 5. Efter dette, gå videre med dit andet lag og dække samme del med den resterende gips.
 6. Lad det tørre og sæt din timer til 10 minutter. Efter den tildelte tid er gået, kan du langsomt fjerne mug fra din model hånd. Sørg lim er inden for rækkevidde i tilfælde af visse dele af formen falde, mens gips bliver fjernet.
 7. Når det er fjernet, placeres støbt håndfladen op i en bradepande med fyldt med vand alt imens at sikre, at vandet ikke siver ind indersiden af ​​gips.
 8. Nu i en separat skål, bland vand og opvaskemiddel. Dyp en pensel i sæbevand skum og videre til at overtrække den indre del af formen, mens det hviler i vand.
 9. Efter 5 minutter, fjerne formen fra vandet.
 10. Nu tager en anden batch af gips pulver og vand og blandes det sammen. Når du er færdig, hældes dette inde i formen så lade det være som er i en time.
 11. Når den er hærdet, kan du begynde langsomt og forsigtigt chipping væk på formen ved hjælp af en mejsel til at afsløre en perfekt støbt hånd.
 12. For at gøre det ser super søde, forskønne hånden med glitter eller farvet krystal perler.

Nu er magt fantasi!