Hvordan man kan gøre Prom Wrist Corsager

Prom håndled corsager nødt til at starte med at gøre nogle valg af farver og blomster. Du starter med de farver, der er i din gallakjoler og blomsten, som du gerne bedst at gå med det. Det bedste til accent enhver smuk blomst er naturligvis "baby ånde", som du ikke har brug indtil du næsten er færdig.

Når du har dine farver plukket ud, få dine andre vigtigste ting. Der er et par forskellige måder at gøre disse corsager så der vil være flere elementer, der skal anvendes. Du skal bruge en blomstret lim til at lime de silke blomster til det elastiske blomster armbånd. Det er også her du kan tilføje bånd og "Babies Breath". Du vil justere disse til positionering, der ser rigtigt og føles behageligt for dig.

Der er en anden metode med elementer som enkle som to blomster af dit valg, såsom roser, nogle mindre blomster til fyldstoffer, blomster tape og dekorative tråd, som er grundlaget for det hele. Du bruger blomster tape til at ombrydes omkring stilke af hver blomst til at gøre dem mere overskueligt at arbejde med, så begynde at arrangere dem på en sådan måde som en buket. Derefter skal de fastgøres til den dekorative tråd, som så bliver en anden enklere endnu smukke stil corsage.

En anden stil, som jeg kan lide også kræver silke blomster efter eget valg. I denne særlige stil, selvom du bruger bånd til armbånd, som også er meget smuk. Så for dette skal du sørge for de vigtigste bånd er den rigtige længde til at binde rundt om håndleddet pænt endnu holder sig godt i hele prom night. De elementer, som du vil blive behov for, er nål og tråd, allerede gjort bue, som regel bedst med den klistrede opbakning, saks, lim pistol, mesh materiale, hæftemaskine og silke blomster. Du ønsker måske nogle små extras såsom perler eller rhinestones til at lime på for accent. Tag masken materiale i en omtrentlig 10 "x10" firkant og skær hjørnerne til den ønskede form. Tid til at begynde at samle bue og blomsten, og sørg for alt er sikret godt med limpistol. Du skal være sikker på at fastgøre corsage på båndet / armbånd. Kontroller længden af ​​båndet igen for at være sikker på, at det ombrydes omkring håndleddet og bånd pænt ind i en meget smuk bue med en pasform som ikke at komme løs.

På dette tidspunkt skal du være positionering og repositionering indtil corsage er egnet til dig eller den person, du gør dette for. Når du har nået dit mål det skal se flot og holder sig godt. Glad Prom Night!