Hvordan man kan gøre julen Gavekurve

Hvordan man kan gøre julen Gavekurve

Som juleferien tilgange, kan du være at have problemer med at finde den perfekte gave til den person, der har alt. Nå, du ikke lede længere! En hjemmelavet julegave kurv er en stor gave til nogen, og kan du personalisere det. Her er nogle tips om hvordan man kan gøre julegave kurve:

 1. Vælg et tema. Tænk modtagerens interesser. Er modtageren en film fan eller hun elsker at lave mad? For et professionelt udseende kurv, vælge et tema og koordinere de elementer, du vil lægge i det. For filmen fan, kan du ønsker at fylde en kurv med nogle dvd-film, nogle popcorn og andre behandler. For kokken, så prøv at finde nogle køkkenredskaber og gourmet madlavning olier eller krydderier.
 2. Find en stor kurv eller container. Tjek discountbutikker, håndværk butikker og værftets salg til store flettede kurve eller containere. Størrelsen betyder noget - sørg for, at kurven er stor nok til at passe alle de elementer, du vil lægge i det.
 3. Tilføj nogle fyldstof. Tænk på dette som som at sætte cellofan græs i en påske kurv - du har brug for noget til at "pude" dine gavekurv elementer. Den mest almindelige type af fyldstof ituskårne cellofan eller silkepapir. Afhængigt af hvilken type af kurven, du gør, kan anvendes et lille køkken håndklæde (perfekt til en gourmet eller køkken-tema kurven). Den håndværk butik er det perfekte sted at lede efter andre typer af fyldstoffer som raffiabast, cello og farverige tissueprodukter stykker.
 4. Arranger varer i kurven. Dette er et vigtigt skridt, som du skal arrangere store emner i ryggen af kurven, gruppering mindre poster foran. Sørg for, at elementer er proportioneret jævnt i kurven.
 5. Pak den op. Udfør din kurv ud af indpakning det op i cellofan. Sørg for at købe høj kvalitet cellofan fra et håndværk butik eller papir butik - det er ikke tid til at bruge Saran Wrap! Pak det starter fra bunden af ​​kurven og binde cellofan i toppen. For en stor kurv, kan det være nødvendigt at bruge to stykker af cellofan og sikre dem med en elastik eller klar tape i bunden. Bind toppen med bånd eller tyl og tilføje en sløjfe. En stor bue lavet af tyl er en stor touch.
 6. Gavekurv tema forslag. Der er en endeløs række af gave kurv temaer, men her er et par favoritter:

  • Book Lover kurv. Fyld en kurv med to eller tre bøger, en smuk bogmærke, et krus, varm kakao og et par behagelige hjemmesko.
  • Havearbejde kurv. I stedet for at bruge en kurv, bruge en stor urtepotte og materiel det med havehandsker, en lille murske eller skovl og frø pakker.
  • Vin gave kurv. Vælg en eller to gode flasker vin, tilsæt et par smukke vinglas og et par kiler af god kvalitet gourmet ost. Kast i nogle ost markører eller spredere og linje kurven med klud bleer.
  • Julen elsker kurv. For den person, der elsker jul, vælge nogle glitrende smykker, en bog eller en film om jul og nogle julen cookies eller slik, ligesom pebermynte bark. Pak kurven med blomsterkrans.

Nødvendigt værktøj:

 • Basket eller container
 • Filler
 • Gaveartikler
 • Cellofan
 • Ribbon