Hvordan man kan gøre julen Container Candles

Deck haller med julelys! Making Jul container stearinlys kan være både sjov, enkel, og en stor familie aktivitet. Giv dem væk som den perfekte gave eller sætte dem omkring dit hus for at tilføje en varm, festlig glød til ferien.

Valg af en beholder er let. Brug en hånd malet lidt spand, en krukke med bånd, en ferie shot glas, eller en festlig kaffe krus. Hvis du bruger nogen form for håndmalede beholder, sørg for at det er varmebestandigt. Du skal bruge din container, som ønsket en væge af dit valg, saks, container blend voks, en væge bar eller sugerør, lysestøberi basics, og duftolie og farve.

Sørg for, at beholderen er helt ren, tør, og slippe af med støv. Placer en lille mængde af væge stickum eller lim i midten af ​​beholderen, og tryk på fanen vægen tæt til bunden af ​​beholderen. Wrap enden af ​​vægen omkring en væge bar eller sugerør og lægge linjen på tværs af toppen af ​​beholderen. Dette bør holde vægen helt lige og centreret.

Smelt voks i en gryde, indtil den når 180 grader; tilføje duft olie og farve hvis det ønskes. Rør olie og farve godt og lad blandingen afkøle til 160 grader. Hæld voks, forsigtigt i beholderen, indtil den er næsten til snoede del af vægen. Sæt til side til afkøling og sæt.

Når voks er begyndt at køle, kan det være nødvendigt at repour en lille mængde tilovers voks på toppen, da voks kan krympe lidt. Lad voks sæt og fuldt hærde. Rør ikke ved voks eller det vil forårsage en candle facon ændres.

Hvis du bruger en klar eller gennemskinnelig beholder, kan du tilføje små ferie dikkedarer eller lille, varmebestandige produkter til indersiden af ​​stearinlys. For at gøre dette, mens hælde i voks, hæld i små intervaller og tilføje dine emner før hælde resten af ​​voks på toppen. Dette fungerer bedst med hvid eller klar voks og kan skabe et mere dekorativt stearinlys.

Når lyset er hærdet og har sat, kan du tilføje bånd, glitter, eller en særlig bemærkning til beholderen for at gøre det mere personligt eller festligt. Vær kreativ og gøre julen container stearinlys din egen.

Nyd dine stearinlys eller give dem til en særlig ven!