Hvordan man kan gøre Jersey Cards

Jersey kort er et populært spillekort, hvor der findes oplysninger om en bestemt baseball spiller eller et hold. Disse er normalt handles med andre baseball-kort. Den ældre kortet, jo højere værdi. Gør dit eget jersey-kort er en fantastisk måde at fejre spil og videregive nogle af dine foretrukne sport ikoner til dine børn. Hera € ™ s, hvordan du kan lave din egen.

Vælg holdet og spilleren. Begynd ved at liste ned spillere og hold, som du vil oprette jersey kort til. Når listen er færdig, skal du gøre din forskning på hver af afspilleren. Du skal finde ud af grundlæggende stats på spillerne såsom antallet af mål, hits, gevinster, deres historie, og nogle andre trivia for spillerne, såsom deres livret eller farve. Disse er normalt findes i nettet.

Vælg papiret. Du skal bruge pap papir til jersey kort. Disse er hårdere end normalt trykpapir og vil modstå hænderne på dine børn og venner, som vil se på jersey-kort. Ved valg af pap papir, kan du vælge dem, der kommer i en off hvid farve. Du kan også vælge farver, der ligger tæt på teamâ € ™ s farve.

Design. For at skabe design for jersey kort, skal du bruge et billedredigeringsprogram software som Microsoft Publisher eller Adobe Photoshop. Åbn programmet og derefter oprette en ny filet, der er den samme størrelse som jersey kort, du vil oprette. Opret mindst fire kasser anbragt i kortet layout. Den største kasse ramme vil holde foto af baseball spiller i jersey-kort, mens de tre andre mindre rammer vil holde trøjen, bat, og holdet logo. Download billede af dine foretrukne baseball spiller og fastgør den til den største kassen. Hent de andre billeder fra nettet og sørge for at passe ind i mindre kasser.

Tilføj teksten. Den bageste del af kortet kan holde statistikken og trivia om baseball-spiller. På forsiden af ​​trøjen kort, skal du bruge en større font, der er sat med fed at tilføje navnet på spilleren samt resumé af Playera € ™ s statistikker.

Udskrivning. Når disse er færdig, skal du gemme filen og udskrive disse på jersey-kortet. Hvis du vil lave store partier af jersey-kort, kan du placere dem i en dvd eller cd, så du vil have en elektronisk format af de kort, som du kan bruge til at udskrive flere kort, når dit kort er slidt ned.

Tilføj trøjen. For sidste hånd, kan du vælge at tage et stykke jersey stof, der matcher teamâ € ™ s Jersey, og skær dem ud i små firkanter. Brug lim til at fastgøre jersey brikker i jersey-kortet. Klip en lille ramme, der passer til trøjen, og lim det over trøje til at holde kanterne i at frynse.

I modsætning til masseproducerede jersey kort, vil dine tilpassede trøjer ikke vinde meget værdi, selv efter flere år. De er dog meget sjovt at lave og er langt billigere end butikken købte jersey kort.