Hvordan man kan gøre hjemmelavet Skrivekridt

Spil som hinke besætte børn i timevis, og naturligvis en væsentlig del af dette spil er kunstfærdige mønstre trukket på fortovet. At lade dem tegne med kridt på fortovet som en stand-alone aktivitet kan også hjælpe med at udvikle deres kunstneriske evner; hey, selv voksne gør det også! En del af det sjove ved at være i stand til at trække på fortove gør din egen kridt, og det er så nemt, at selv børn kan hjælpe til at gøre dette projekt. Det kan også hjælpe dine børn udvikle opfindsomhed og kreativitet. Så hvis du gerne vil vide, hvordan man laver hjemmelavet fortov kridt, her er nogle tips til at hjælpe dig i gang:

Forbered de nødvendige materialer. Sørg for at du har fuldstændig materialer; alligevel, de er nemme nok at skaffe. Ingredienserne du behøver er følgende:

 • 1 kop gips
 • ½ kop vand
 • pulveriseret tempera maling
 • lidt af mineralsk olie (valgfrit)
 • nogle stir sticks (popsiclesticks kunne arbejde)
 • noget at bruge som en form - itcould være en toiletpapir roll, æg kartoner, lille papir kop, eller slik molds- noget, du kan bruge til at forme dit fortov kridt.

Hvis du vælger at bruge toiletpapir roll som en form, eller noget andet, der er åbent i begge sider, så sørg for at dække den ene ende med malertape. Også uanset skimmel du vælger at bruge, skal du dække indersiden med bagepapir, så kalken kunne komme ud let.

Af den måde, gips er en slags gips cement; Det er et hvidt pulver, der danner en pasta, når det blandes med vand og derefter hærder til fast. Du kan finde det på de fleste store håndværk butikker.

Hold din plads sikker og beskyttet. Making hjemmelavet fortov kridt kunne være meget rodet, så sørg for, at bordpladen eller gulvplads, du arbejder på er dækket med lag af avisen, og at du er iført gammelt tøj på toppen af ​​dine regelmæssige dem. Sørg også for at sætte på et par plastik handsker for at beskytte hænderne.

Følg anvisningerne. Sørg for at følge instruktionerne trin-for-trin:

 1. Bland gips med 1cup vand. Du kan bruge papir kopper for dette.
 2. Tilføj farve til dit blanding withthe pulveriseret tempera maling. Et tip er at købe primære farver og derefter mixthem at skabe andre farver. Du kan også sætte i en dråbe mineral oileach at forhindre kalken i at blive skør.
 3. Blend gips af Parismixture godt ved hjælp af stir sticks. Lad det stå i et par minutter.
 4. Hæld blandingen i moldsyou vælger. Braklægning og lad det tørre helt. Dette kan tage anywherefrom flere timer til én dag, afhængigt af hvor stor formen.
 5. Når blandingen er tør, youcan fjerne din kridt fra formen. Sæt den til side igen, og lad itair-tørre i yderligere 24 timer.
 6. Skub ud kridtet fra themold - og du har hjemmelavede kridt!

Kassér dine materialer ordentligt. Sørg for, at du er ordentligt smide dine brugte materialer. Du kan sætte ispinde, forme, papirhåndklæder, osv oven på avisen. Fold avisen og derefter smide det hele væk i den rigtige affaldsstativet. Sørg for at du ikke vasker gips ned i afløbet, da det kan forårsage rørene til at tilstoppe.

Nyd din hjemmelavede fortov kridt!