Hvordan man kan gøre hjemmelavet Matzoh Brød

Matzoh brød er en flad brød, der ikke er tilladt at stige under bagningen, så det forbliver tynd og sprød når tjente. Making hjemmelavet Matzoh brød bruges til at erstatte brød i løbet af påsken. I løbet af denne jødiske ferie brød og andre hævede fødevarer er forbudt som en del af troen. Som forberedelse til en vellykket Seder måltid, skal du følge disse trin for at gøre hjemmelavet Matzoh brød.

  1. Saml ingredienser. Forudsætninger for Matzoh er rimelig simpelt. Alt du behøver er 2 kopper Kosher alle formål mel, 1 kop mel Kosher hele hvede og 1 kop kildevand. De værktøjer, du skal bruge er en bageplade, pergament papir, målebægre, stor skål, gaffel og kagerulle.
  2. Rens dit køkken. Realiseringen Matzoh brød til påsken kræver, at dit køkken skal rengøres. Efter procedurerne i din tro ren alle overflader i dit køkken derefter rense ovnen. Sørg for at rense alle overflader samt ovnristene. Du kan bruge selvrensende funktion ovnen, hvis den har en.
  3. Forvarm ovnen. Bør Ovnen sættes til 450 grader Fahrenheit.
  4. Forbered bageplade. Placer pergament papir på bageplade.
  5. Bland ingredienserne. Bland begge typer af mel, i alt tre kopper, sammen i en stor skål. Tilsæt langsomt vandet og rør indtil du har en blød dej. Oftest skal du bruge en kop vand, men afhængigt af din klima, kan du bruge en spiseskefuld eller to mere eller mindre.
  6. Ælt dejen. Dejen skal æltes i ca. fem minutter. Når dejen er æltet, lad det stå eller hvile i et par minutter mere.
  7. Træk sektioner af dej. Klem og træk sektioner omtrent på størrelse med et æg eller en golfbold. Stræk sektionerne til at skabe en tynd oval stykke. Brug derefter kagerulle til at rulle dejen i meget tynde ovaler. Gentag, indtil du har flere afsnit af ovale dej.
  8. Placer hver fladt stykke på bageplade. Når du placerer dejen, prik hvert stykke med en gaffel. Disse tynde ovaler er Matzohs. Placer arkene i ovnen.
  9. Bag Matzohs. Bør Stykkerne bliver sprød og spændte efter omkring tre til fire minutter.
  10. Cool og tjene. Fjern de bagte brød stykker fra ovnen og satte sig for at køle af. Den Matzoh er klar til at spise, når det er køligt.

Traditionel Matzoh brød kræver det være lavet af kun vand og mel, når tjente under påsken. Lav en særlig gave til din familie ved at forberede Matzoh brød derhjemme.