Hvordan man kan gøre hjemmelavet Duftlys

Hvordan man kan gøre hjemmelavet Duftlys

Du vil sandsynligvis blive overrasket over alle de forskellige måder at gøre dine egne duftende stearinlys. Du kan lave disse med minimale omkostninger, og med materiale, som du kunne sandsynligvis finde i dit eget køkken. Disse gør duftende stearinlys en lukrativ forretning: man kunne etablere virksomheder efter discount stearinlys, samt for billige og engros stearinlys. Så hvis du er interesseret i at gøre dine egne duftende stearinlys, her er nogle meget nemme trin:

. Forbered alle materialer Først skal du følgende materialer: voks, Wick, duft (æterisk olie), farvestoffer, komfur, en kød eller slik termometer, stearinlys skimmel, og dobbelt kedler. Mængden af ​​voks, duft og farve, du havde brug for, vil afhænge af, hvor mange stearinlys du har planer om at gøre: at få en idé, ville 1 pund voks gøre omkring 8 stearinlys. For den æteriske olie, den generelle tommelfingerregel er at hælde i en spiseskefuld for hvert pund af smeltet voks anvendes. Det er en god ide at eksperimentere med måling af ingredienserne til at producere den helt rigtige mængde af sammenhæng og duft, der passer til dine præferencer.

Et ord om disse materialer. Du kunne ændre dit valg af specifikke typer af materiale, afhængigt af hvordan du vil have dit lys til at komme ud. For eksempel kan du vælge at bruge soja voks, hvis du ønsker at gøre soja stearinlys (som anses mere miljøvenlig end almindelige paraffin stearinlys, da de ikke øger atmosfærens CO2-niveauer plus, de holder længere); den æteriske olie, du bruger som duft ville være i overensstemmelse med dine præferencer (hvad enten det er lavendel, vanilje, eller hvid-te); og dit lys skimmel vil afhænge af størrelse og form du gerne vil dit lys til at have. Så hvis du gerne vil producere bloklys, for eksempel, skal du vælge stearinlys forme, som er meget bredt; Hvis du kan lide jar stearinlys, og vælg derefter en præsentabel beholder til at opbevare det i.

Fremgangsmåden candle-making. Som nævnt er der mange måder at gøre din duftende stearinlys, metoder, der kan ændres, afhængigt af hvordan du vil have din endelige produkt til at se eller lugt. Men nedenfor er den almindelige procedure for at skabe din egen duftende stearinlys:

  1. Først satte voks inde i en lille gryde. Put denne pulje i en større potte delvist fyldt med vand. Tænd ovnen ved lav varme (for at sikre, at voksen ikke brænder). Brug kød eller slik termometer, tillader voks til at stige til en temperatur på 170 til 180 grader Fahrenheit. Husk, at det kan være farligt at lade voks til at overophede, som det kunne brænde helt let.
  2. Forbered dine stearinlys forme. Sæt dem op på en flad, stabil overflade. Sørg for, at væger allerede ved hånden. Efter voks er smeltet, fjern gryden fra varmekilden. Tilføj i den æteriske olie. Det er også tid til at tilføje i farvestoffet. Det er bedst at bruge en pipette til at tilføje i farvestoffet (under omrøring den smeltede voks), så du bedre kan styre skyggen af ​​duftende stearinlys.
  3. Dernæst opsætte væger inde i formen stearinlys eller stearinlys krukke. Sørg for, at vægen er i midten af ​​krukken ved at holde den med den ene hånd, og derefter hælde i en lidt smeltet voks at størkne vægen på plads. Tillad ca. 3 til 5 minutter for voks til at hærde.
  4. Når vægen er sat på plads, hæld i resten af ​​den smeltede voks. Fjern den fra stearinlys formen, når den er hærdet (selv om det naturligvis vil du ikke nødt til at gøre dette, hvis du laver jar stearinlys).

Der har du det! Forhåbentlig denne artikel inspireret dig til at tage op candle beslutningsproces som en hobby. Hvis du er i dette for en forretning, overveje at have en unik målgruppe såsom stearinlys for mænd; Du kan også overveje at sælge stearinlys online. Held og lykke!