Hvordan man kan gøre Doll Shoes

Et af de største problemer forældrene står er den dukke, der har mistet sin sko. Opkøb separate sko til dukker normalt umuligt, fordi sko ikke sælges enkeltvis. Hvis du ikke ønsker at købe en ny tøj bare for at få sko til dukkerne, lave din egen er den nemmeste måde at holde dit barn glad, det DOLLA € ™ s fødder rene, og din tegnebog intakt. Hera € ™ s hvordan.

Trace foden omrids. Begynd ved at spore omridset af foden på et stykke filt. Brug en blyant til at følge kurve af foden, og forsøge at holde sig så tæt på foden som muligt, da et par millimeter off mark kan allerede gør skoen ser alt for stor og klodset på små dukker. Husk dog, at disse dukke sko er kun til flade footed dukker. Barbies er designet til at stå på høje hæle, og vil kræve separate sko.

Skær de øvre dele af skoen. For at oprette de øvre dele af skoene, skal du oprette remme eller halvcirkler. Dette er de grundlæggende kombinationer, der vil tillade dig at oprette en bred vifte af mund slid. Halvcirklen vil blive placeret foran skoene at kramme tæerne. Stropperne vil blive anvendt til at holde sko fastgjort på anklerne. Du kan gøre halvcirkler aflange i oblongs at lave sko, der dækker hele fødder.

Tilføj såler. For at tilføje sålerne for skoene, tage stykke filt og vedhæfte et stykke kork, der har samme størrelse som filt. Du kan bruge en DAB af lim til at fastgøre stykkerne. Hvis du ikke har nogen corkboard stykker på lager, enkle take pap, der er blevet limet ind i endnu et lag af pap. Dette vil være stærk nok til enhver gå eller jogge, at en dukke overhovedet kan foretage.

Lim på stykkerne. Lim de øvre sektioner af sko med såler at oprette hele sko. Hold dukke hånden, mens du opretter skoene, så du vil være i stand til at ændre sko til at passe dukken fødder. Hvis skoene er for løs, kan du bruge lidt af væv proppet på tæerne af skoene for at holde skoene stramt på DOLLA € ™ s fødder. Nogle vil endda lim skoene på dukken at holde dette permanent på plads. Hvis du beslutter at ændre fodtøj til dukken, blot bruge rengøringsmiddel til at rense ud for lim pletter på bunden af ​​DOLLA € ™ s fødder.

Dekorere. Selv børn ved, hvad en smuk sko ser ud, og du vil få point til dekoration skoene. Dette kan gøres ved at skære bånd i meget små strimler. Disse meget små strimler kan derefter bruges til at skabe meget små buer, der vil passe på skoene. Du kan også lim på perler og knapper til at arbejde som accenter til dukke sko.

Når du har styr på det skridt til at skabe dukke sko, du ikke længere behøver at bekymre sig om dukker, der mister deres sko. Gør dit eget kan gøres i løbet af få minutter og uden at købe nye materialer.