Hvordan man kan gøre brugerdefinerede Broderi Design

Hvordan man kan gøre brugerdefinerede Broderi Design

Oprettelse af dit eget broderi design kan lyde kompliceret, men med de rigtige skridt, det er faktisk meget let at lave en. Ser du, alle broderi maskiner har deres egen stil. Hver har en forudindstillet mønster for at få den tilsigtede visuelle resultat på stoffet. Men der er kun én grundlæggende hoop teknik, som du nemt kan lege med. Nøglen er at forstå, hvordan maskinen fungerer, og hvordan bøjlerne bliver sløjfet. Så bare sætte på din læring kasket og udforske trin for trin guide til hvordan du lave brugerdefinerede broderimotiver.

 1. Først skal du nødt til at skabe et design. Sørg for at sætte det i papiret ved at trække det eller printe det ud fra computeren. Det anbefales dog, at du printer dit design på din computer. Du kan enten scanne din tegning eller ved at gennemse online, kan du nemt finde masser af mønstre, der allerede er digitaliseret. Det kan spare dig tid og kræfter og samtidig give dig en professionel kvalitet til den.
 2. Når du har din kunst klar, sætte det i den udpegede stof. Så snart du har besluttet, hvor du ønsker at placere dit design, kigge efter den mindste ramme (den strammere det er, ville den strammere broderiet være). Sørg for at du markere den ved at bruge en midlertidig stof pen.
 3. Gør dit trykte design som din guide. Først lå stoffet på en flad overflade og sætte design på toppen. Du derefter indstille den ydre ramme. Sørg for at dit design er i centrum, før du begynder at brodere.
 4. Du er nødt til at sikre stoffet ved at placere en hånd på den inderste ramme. Påfør samme tryk ved at trykke ned på begge sider. For at rette spændingen på stoffet, kan du justere skruen af ​​den ydre løkke på maskinen.
 5. Du kan derefter begynde at brodere bruger maskinen ved at følge motivet. Spore det forsigtigt ved hjælp af spor på maskinen.

Her er nogle nyttige tips:

 • Du kan surfe på nettet for at lære mere om broderier og broderi maskiner. Det ville være yderst nyttigt for dig at være vidende.
 • Hvis dette er din første gang, starter på en enkel måde. Du må ikke oprette et design, der er kompleks. Dette kan gøre det svært for dig at følge dermed gør det længere tid for dig at afslutte din broderi.
 • Vær kreativ med farver. Det er altid sjovt at se noget funky og unikt.
 • Brug altid trace-funktionen på din maskine. Dette vil sikre, at dit design ikke vil være for stor til bøjlerne.
 • Før du begynder at brodere, justere alt for at din præference for problemfri sejlads. Dette er for at undgå irriterende ændringer efter alt er på plads.
 • Sørg for at holde broderimaskine manual til senere brug eller i forbindelse med fejlfinding.

Nu hvor du ved, hvordan du gør din egen broderi design, står man tilbage for dig at gøre, er at begynde at gøre en. Vær ikke bange for at begå fejl, udvikle dine nyfundne evner ved at lære af dem. Altid øve, indtil du får det rigtige. Held og lykke!