Hvordan man kan gøre brugerdefinerede bæltespænder

Bælte spænder kommer i forskellige designs. Dog kan du ikke altid finde spændet, at du er på udkig efter. Løsningen på dette er at skabe dine egne brugerdefinerede bæltespænder. Alt du behøver at gøre dette på er at købe et par materialer og du kan begynde at lave din egen bæltespænder. Trinene er virkelig let at følge, og det tager kun et par minutter at gøre. Find ud af hvordan man kan gøre brugerdefinerede bæltespænder ved at læse vejledningen nedenfor.

Her er de trin i at gøre din brugerdefinerede bæltespænder.

  • Materialer, som du har brug for de materialer, du har brug for. Er almindelig bæltespænder, glitter, rhinsten, stof, knapper og andre materialer, som du gerne vil føje til din tilpassede bæltespænde. Du skal også have tacky lim til dette projekt. Besøg din lokale kunst og kunsthåndværk butik at kigge efter andre materialer, som du kan bruge. Du kan også bruge materialer, som du allerede har derhjemme.
  • Rengør bæltespænde med en løsning. Rengør bæltespænde med en løsning, så du kan slippe af med snavs og andre partikler, der har dannet. Dette giver dig også en ren spænde til at arbejde med, så limen kan holde nemt.
  • Pynt spændet. Dette er den sjove del. Brug de materialer, som du er nødt til at placere nogle dekorationer på bæltespænde. Du kan tilføje glitter eller bånd og andre dekorationsgenstande. Brug almindelig bæltespænde som base. Lad limen tørre helt, før du sætter bæltespænde til dit bælte.

Dette er en af ​​de måder om, hvordan du kan gøre brugerdefinerede bæltespænder. Hvis du vil have dit eget design eller navn skåret ud på et spænde, kan du få dem udført af en professionel. Opret en design eller have en kunstner lave en til dig. Besøg de websteder nedenfor for at få en skræddersyet bæltespænde.

  • BuckleCity - Buckle City er en af de hjemmesider, hvor du kan have brugerdefinerede bæltespænder foretaget. Du kan se de forskellige formater, som de tilbyder på 'Brugerdefineret Buckles' del af hjemmesiden. Nogle af bæltespænder, at de har, er krom, guld, rhinestone spænder og mange flere. De fleste af de tilpassede spænder som du kan finde på hjemmesiden er under $ 20.
  • Ace Spænder - Ace Buckles er et andet firma, der gør det muligt at bestille tilpasset bæltespænder. Du har mere frihed med dette, da du kan bruge dit eget design og fortælle dem de farver, som du ønsker det. De kan gøre forskellige former, antik leder spænder, plast spænder og mange flere. Du kan se prøver af deres arbejde og pris diagrammer på hjemmesiden. Priserne på hjemmesiden er overkommelige.

Det er nogle af de hjemmesider, som du kan gå til for tilpasset bæltespænder. Nu kan du bære en bæltespænde, der går godt med dit outfit, og der viser din stil. Du kan foretage andre tilpassede tilbehør som halskæder, ringe, tasker, sko og mange flere.