Hvordan man kan gøre brug af Tomme juicekartoner

En af kampen råb om det 21. århundrede er "reducere, genbruge og genanvende." Alle skal leve af dette motto. En del af denne betyder at finde nye anvendelser for emner, der er beregnet til genudsætning.

Der er en række af husholdningsartikler, der kan genbruges i dit hjem. Glas og flasker, Styrofoam æg containere, gamle aviser og endda tomme juice kartoner. Det meste af tiden, så snart der ikke er mere saft i juice karton, folk automatisk kaste det i skraldespanden. Men disse tomme juice kartoner kan omdannes til nyttige ting, legetøj og dekorative tingeltangel.

Nedenfor er nogle ideer til at starte dig ud. Husk at rengøre den indvendige side af den tomme juice karton, så snart den er tom. Tør den tomme juice karton godt før du starter dit projekt.

  • Seed starter. Skær juice karton i halve. Lav små huller i bunden af ​​kartonen til dræning. Tilføj jord og plante dine frø. Du kan plante grøntsager eller blomsterfrø. Hvis den øverste del af juice karton er flad, kan man også bruge dette som et frø starter.
  • Flydende gødning container. Efter rengøring af tomme juice karton, fyld den med den rigtige blanding af gødning og vand. Luk låget godt og ryste juice karton. Brug denne, når der tilføjes gødning til dine planter. Sørg for at lukke låget tæt efter brug.
  • Magazine holder. Skær et panel af den tomme juice karton. Dekorere de resterende sider samt toppen og bunden af ​​den tomme juice karton med håndværk papir, perler, falske perler, små sten, bånd og andre håndværk elementer. Placer dine magasiner i din nye magasin holder.
  • Lys mug. Fjern den øverste del af det tomme juice karton. Læg et lag vaseline på bunden af ​​den tomme juice karton. Sørg for, at bunden er godt belagt. Placer en lys tilspidsning nederst. Forankre den med nogle smeltet voks. Hold vægen med den ene hånd, mens du hælder i den smeltede voks med den anden hånd. Hvis du vil, kan du bruge forskellige farver af smeltede stearinlys til skabte multi-farvede lag. Tørrede blomster kan også tilsættes. Når stearinlys sæt, vil du ende op med en smuk plads stearinlys.
  • Craft-projekter. Der er så mange forskellige børnevenlige håndværk projekter, du kan gøre med tomme juice containere. Børn kan få flere tomme juice containere i forskellige størrelser og slå disse til en robot. Brug lim til at fastgøre de forskellige dele af robotten og farvede markører eller byggeri papir til at dekorere det.
  • Musikinstrument. Lav musik med en tom juice container. Skær et rundt hul på størrelse med bunden af ​​et drikkeglas på den ene side af den tomme juice container. Hullet skal være i centrum. Dekorere hele tomme juice karton med byggeri papir og andre håndværk materialer. Du må ikke dække hullet. Få fire elastikker. Stræk hver elastik over den lodrette side af kartonen. De elastikker skal strække foran det runde hul. Du kan bruge elastikker i forskellige tykkelser for at skabe forskellige musikalske pladser. Pluk og spille.

Der er mange andre opfindsomme og kreative måder at bruge tomme juice kartoner. Nogle gør dem til fugl foderautomater, komposteringsanlæg containere, kameraer, blyantsholdere eller mønt banker. Tomme juice kartoner let kan bruges til at holde en række poster. Næste gang du løber tør for saft, der er afsat saften æsken og genbruge det i en miljøvenlig måde.