Hvordan man kan gøre brug af Silicon Carbide

Siliciumcarbid eller moissanite, er en fælles menneskeskabt mineral, der sjældent forekommer i naturen. Siliciumcarbid har mange ansøgninger fra ballistik til emballage. Her er nogle af dem.

  1. Slid og skæring. Siliciumcarbid er almindeligt anvendt som et slibemiddel, især med sten. Slid hjælper med at fjerne et øvre lag af en sten for at afsløre en bedre ud lag. Dette er især nyttigt, hvis det øvre lag af stenen blevet ridset. Eftersom siliciumcarbid er meget hårdt, kun et par andre sten, som diamanter, er sværere på Mohs-skalaen, er dens hårdhed anvendes skære andre blødere sten, da det er et billigt alternativ til diamanter.
  2. Armor. Ligesom borcarbid, siliciumkarbid er stærk nok til at stoppe kugler. Dette gør det meget nyttigt i militær og politi applikationer. På grund nok siliciumcarbid, kan du endda lave dine egne keramiske rustning! M1 Abrams er udstyret med et siliciumcarbid skroget. Siliciumcarbid bruges også sammen med titanium og silicium nitrid, som et varmeskjold for atmosfærisk genindrejse, meget nyttige i astronomi.
  3. Elektricitet. Den tidligste anvendelse af siliciumcarbid var som en lynafleder eller lynafleder. Disse lynafledere har evnen til at beskytte den egentlige isolering af en maskine fra lynnedslag. Som lyn er en pludselig, kraftig stigning i elektroner, Silicon Carbideâ € ™ s egenskaber er nyttige i denne situation. Da de er relativt billigere end andre lynafledere såsom guld og kobber, er siliciumcarbid bliver et bedre valg til at beskytte store komponenter af elektriske anlæg.
  4. Kernebrændsel. Selvom det ikke er radioaktivt, siliciumcarbid giver en stor del af forsvaret mod radioaktivitet i nukleare anlæg. Det meste af fission sker i et område, der er helt små, og et tykt lag af siliciumcarbid, sammen med andre radioaktive absorberende metaller, er det første forsvar mod en nedsmeltning.
  5. Smykker. Selvom det ikke så dyrt som en diamant, siliciumcarbid har en lysere glans end andre perler, da det har en højere varme tolerance. Smykker lavet af siliciumcarbid kan være dyrt eller billige, afhængigt af hvor meget tid og indsats blev anbragt i skære rock. Men som naturligt forekommende siliciumcarbid (kendt som moissanite i naturen) er svært at finde, kan Naturlig siliciumcarbid smykker hente en høj pris.
  6. LED. En LED diode er hovedsageligt baseret på siliciumcarbid, da det har en højere elektron transmission, der giver klarere billeder. Selv om der var nogle problemer i fortiden, da høj elektron transmission brød Silicon Carbide dioder op, er sagen blevet løst for nylig.
  7. Papirprodukter. Anvendes i Collagraphy, silicium porøse materialer, såsom carborundum grafik, en grafik teknik ved hjælp af en mørk felt og gøre lyset passerer gennem det. Selvom dyre, den stil, der kommer ud er helt fantastisk.
  8. Steel Production. I stålproduktion, kan et grundbeløb på siliciumcarbid, som er blevet smeltet i en stål ovn gøre flammerne varmere, hvilket gør det lettere at smelte metallet bliver brændt. Det anvendes også i høj temperatur resistente metaller som titan, således at skrot kan smeltes.