Hvordan man kan gøre brug af ernæringsmæssige gær

Ernæringsmæssige gær er en type deaktiveret gær dyrket på sukkerroer eller melasse. Det er ikke det samme som gær anvendes til fremstilling af brød. Denne meget nærende gær er heller ikke det samme som brewerâ € ™ s gær, selv om de har nogle ligheder.

Ernæringsmæssige gær har 18 aminosyrer og 15 mineraler. En rig kilde til protein samt fiber, ernæringsmæssige gær er rig på vitamin B. Denne type vitamin er afgørende for din bodyâ € ™ s mental sundhed, et velfungerende nervesystem og andre kropsfunktioner. Ernæringsmæssige gær er en god kilde til B-vitaminer, hvis du er allergisk over for mejeri eller en praktiserende vegetar. Det er også lavt natrium og fedt.

Her er nogle af de anvendelser af ernæringsmæssige gær:

Ernæringsmæssige gær er et kosttilskud. Du kan finde den i naturlige fødevarer markeder og helsekost butikker. Den kommer i gult pulver form. Der er mange måder, du kan gøre brug af ernæringsmæssige gær. Her er nogle måder, du kan bruge ernæringsmæssige gær:

 • Føj ernæringsmæssige gær til popcorn. Lav nogle almindeligt eller buttered popcorn. Drys nogle ernæringsmæssige gær over popcorn og bland eller ryste. Det vil give popcorn en osteagtig aroma.
 • Bages med ernæringsmæssige gær. Tilføj om en teskefuld ernæringsmæssige gær for hver kop alle formål mel og bruge denne til at bage cookies og andre goodies.
 • Drys løbet retter. Placer ernæringsmæssige gær i en sukker shaker. Ryst ernæringsmæssige gær på dine ris eller grøntsagsretter. Hvis du ofte bruger parmesanost, erstatte denne med ernæringsmæssige gær. Top dine pastaretter, supper, kartoffelmos, bagte kartofler, kartoffel pommes frites og endda dine korn med ernæringsmæssige gær.
 • Indarbejde det i saucer. Tilføj flere sunde næringsstoffer til dine saucer og sovse. Bland i mindst en halv teskefuld ernæringsmæssige gær for hver kop væske, der anvendes til sovs eller sauce.
 • Bland det i burgere. Uanset om du foretager regelmæssige oksekød burgere, Tyrkiet burger eller vegetabilsk burger, tilføje en spiseskefuld af ernæringsmæssige gær til hver 2 kopper burger blanding. Blend det i godt.
 • Scramble det i æg. Drys nogle ernæringsmæssige gær i pisket æg til at gøre røræg. Eller, drys det oven på de kogte røræg i stedet.
 • Hjælp dit kæledyr kæmpe mod lopper. Tilføjelse af en teskefuld til din hund eller Cata € ™ s mad kan hjælpe med at fjerne de irriterende lopper. Ernæringsmæssige gær fremmer også en sund pels og giver vigtige næringsstoffer dit kæledyr sikkert brug for.

Tips:

 • Brug ernæringsmæssige gær moderat til at begynde. Lad aldrig det at overmande smagen af ​​din oprindelige skål. Den bør kun give en antydning af osteagtig smag.
 • Køb ernæringsmæssige gær, der blev dyrket på sukkerroer eller melasse. Dette gør det ernæringsmæssige gær glutenfri. Ernæringsmæssige gær fra sukkerroer eller melasse er let at fordøje og behagelig at dine smagsløg.
 • Køb i bulk, fordi det er billigere på den måde.
 • Hvis du canâ € ™ t finde ernæringsmæssige gær på din lokale helsekostforretning, er der online-butikker, der bærer denne type gær.

Ernæringsmæssige gær smager ligesom ost og kan føjes til mange typer af vigtigste måltider og snacks. Det er meget nærende og giver vitamin B, proteiner fra ikke-animalske kilder, fibre og et væld af andre næringsstoffer, der er godt for kroppen. Denne type inaktiv gær leveres i pulverform eller i flager. Hvis du er en praktiserende vegetar eller veganer, eller du lider af laktoseintolerans, ernæringsmæssige gær er for dig. Mennesker med cøliaki kan bruge glutenfri ernæringsmæssige gær dyrket på sukkerroer eller melasse. Men selv uden kosten restriktioner, kan du helt sikkert nyde denne teatralsk, nøddeagtig kosttilskud.