Hvordan man kan gøre brug af ekspertsystemer

Expert System er en slags program, der kan give løsninger med oplysninger som grundlag. Det er en kunstig intelligens eller software, der gør det muligt for computeren at beslutte eller løse nogle problemer. Det er for at følge nogle procedurer eller trin, for at du kan få en konkret diagnose. Det hjælper os oplever de løsninger, vi kan få ved at downloade den på en computer. Ekspertsystem fungerer som vores ridder i skinnende rustning i form af at finde løsninger på et bestemt problem og giver vores viden i at følge de retningslinjer, som vi kommer til at gøre bagefter. Her er nogle retningslinjer for, hvordan man kan gøre brug af ekspertsystemer:

  1. Videnbaseret systemer - Ved at gøre brug af disse vi alle bør være kloge nok til at skelne hver tanke, der er blevet lagt til os for vores diagnose. De kom kun fra en viden til et andet skaber data, som måske eller måske ikke hjælpe os med at løse vores bekymringer. Viden baserede systemer til tider har brug for yderligere evaluering, før du anvender den, og derefter komme med yderligere analyser at finde en ny løsning.
  2. Regel baserede systemer - Ved at gøre brug af dette, skal du have permanent oplysninger eller data, en proces, hvor du kan teste kapaciteten af det, du arbejder på, og en anden ting er en midlertidig information, som lader dig være åben for flere detaljer, ville komme op i et stykke tid. Vidensbase er forbundet med at gøre brug af det regelbaserede system. Uden at have viden, vil du ikke være i stand til at komme op med en permanent data, som anvendes til et regelbaseret system.
  3. Modelsystemer - Ved at gøre brug af dette, bør du vide mere om fortiden oplysninger om et bestemt emne, du arbejder på. For at du kan komme op med disse løsninger, skal du analysere de seneste studier i for at du kan anvende det på fremtiden. Dette kan også hjælpe os med at skabe noget nyt eller komme med ansøgninger dem, vi kender ville hjælpe os danne konkrete data med ikke længere at stole på det seneste forskning. Model System er blot et eksempel på data eller oplysninger, vi havde tidligere, og derefter anvende det i de nye opdagelser kun for sammenligninger.

Efterhånden som vi vokser, vi lærer nye ting; vi er i stand til at komme med nye spørgsmål, der kan variere fra, hvad slags verden vi befinder os i. Vi stiller mange spørgsmål, som vi nogle gange ikke kan besvare personligt, men vil snart finde ud af, at vi kan finde ud af det ved bare at have nok viden. Læring er noget, vi bør ikke se bort fra, for det er en proces. Mens du vokser op, du lærer. Expert Systems kan hjælpe os på mange måder, men at stole på det er ikke nødvendigt. De er bare at lære fra otherâ € ™ s viden, selv du kan komme op med en større og pålidelig løsning på dit problem. Behandling af data inde i vores sind gennem analytiske undersøgelser kan hjælpe os med at erobre alle de mulige svar på spørgsmålene i fremtiden.