Hvordan man kan gøre billige internationale opkald ved hjælp af din mobiltelefon

Det plejede at være, at kalde dine kære, der er bosiddende i udlandet var dyrt. Du havde at sikre, at personen i den anden linje ville være der for hurtigt besvare opkaldet. Du normalt talte indøvede linjer, så du vil ikke spilde værdifulde sekunder. Så når du ringer op og tale med telefonen operatør, du måtte vente i kø, indtil du var tilsluttet. Og selv da, lydkvaliteten var ikke det store. Der er også en temmelig god chance for at få afbrudt. Opkald til en person i udlandet i fortiden var dyrt, besværligt og frustrerende. Det var de gamle dage.

I dag er mobiltelefoner lade dig ringe til nogen som helst, selv når du er på farten. Nogle gange, selv om, ville du nødt til at betale en høj pris for at ringe folk i andre lande. Dette er især tilfældet, når du roamer uden for dækningsområdet for dit hjemmenetværk. Du skal betale roaming og samtrafik gebyrer.

Men med populariteten af ​​VoIP, kan du nu kalder folk fra hele verden billigt. Nogle gange er det endda gratis. Hvis du er på en mobiltelefon, der er et par måder, du kan ringe til hele verden for lavere omkostninger end dine minuttakster.

Først er VoIP. Hvis din mobiltelefon understøtter det, kan du bruge en VoIP-klient til at oprette forbindelse til internettet og ringe gratis. De mest populære applikationer til Symbian, Windows Mobile og iPhone er Fring, Skype Mobile og Truphone.

Fring - Fring er dybest set en multi-platform messenger. Det kan du logge ind på din Google Talk, Yahoo, MSN, AIM, Skype og andre messenger-konti, hvor du kan chatte med dine venner, mens tilsluttet via WiFi eller 3G. Fring selv gør det muligt at ringe til venner på Skype, Google Talk og SIP-telefoner via din telefon. Én ting at bemærke, skal du have en konto med disse andre udbydere, også, så du kan ringe og chatte uden for Fring nettet. Hent Fring fra www.fring.com

Skype - Skype er den mest populære forbruger VoIP-netværk, og en ekstra feature er, at du kan abonnere på ubegrænset fastnet og mobilopkald. Du kan også få dig indgående telefonnumre, så dine venner og forretningsforbindelser kan ringe til dig fra deres hjemland, og du kan tage opkaldet, uanset hvor du er. På din mobiltelefon, kan du installere Skype Mobile på Windows Mobile, Symbian eller iPhone. En ulempe er dog, at der i visse versioner, kan du ikke foretage opkald, når tilsluttet via WiFi (fordi dette vil konkurrere direkte med teleselskaber). Men hvis du har forbindelse til det mobile bredbåndsnetværk, såsom 3G eller HSDPA, kan du foretage og modtage opkald via SkypeIn eller SkypeOut gratis. Hent Skype Mobile fra mobile.skype.com.

Truphone - Truphone er hovedsagelig ligesom Skype, selv om det kører på en almindelig SIP-netværk, som er åben, og har måske bedre understøttelse af understøttede Symbian-telefoner, ligesom populære Nokia kommunikatører og E-serien telefoner. Truphone giver dig mulighed for at indstille VoIP kald som standard luftfartsselskab, så du kan spare på lang afstand afgifter. Prisfastsættelsen arrangement med Truphone er lidt ligesom Skype, med en ubegrænset plan, en let plan, og endda en pay-as-you-go plan. Download spillet fra www.truphone.com.

En anden mulighed er ved at kalde bruger et telefonkort. Fordelen ved dette er, at du bare ringe til et lokalt eller gratis nummer, og du kun få opkrævet telefonkort satser, der normalt billigere.

Opkald til udlandet ved hjælp af din mobiltelefon betyder ikke, du er nødt til at tilbringe en arm og et ben for de få dyrebare minutters taletid med dine venner over hele verden. Prøv VoIP til mobiltelefoner. Du vil måske blive overrasket over, hvor klar dine opkald er, selvom de er billige eller gratis.