Hvordan man kan gøre agn med Hot Dogs

Der har været en masse rygter og råd om, hvordan til at trække i karpe, havkat eller ørred. Du vågner op tidligt om morgenen glade for at fiske med din familie eller venner. Du kjole til aktiviteten, sat på solcreme, tage din tillid fiskestang og få fat i din butik-købte fisk agn. Efter timer på vandet, ikke en fisk bit fra din kommercielle agn, måske et par nibbles men thatâ € ™ s det. Hvad gik der galt? Måske din agn ikke var lækker nok til fiskene til fest på. Det eneste rigtige at gøre, er at ændre din agn. Hvordan? Hvis der er én slags mad i dit køkken, der er ildelugtende og velsmagende nok for fiskene, det er hotdogs. Gå tilbage til dit køkken og følge disse opskrifter, der vil garantere dig at komme hjem med en lastbil belastning af fisk. Gør agn med dine sædvanlige hotdogs. Her er hvad du skal gøre:

1. Grundlæggende ingredienser. Husk, hvis du har brug for mere lokkemad, bare dobbelt op dine mål. Din liste over ingredienser indeholder følgende:

  • 2 stk Hotdog
  • 2 kopper mel
  • 3 skiver ost
  • 1 kop vand

2. Forbered dine ingredienser. Hak hotdogs i små stykker. Dernæst Hak osten. Brug en stor tør skål til at blande i ingredienserne. Brug en træske til at blande.

3. Kombiner blanding. I en stor skål, kombinere de hakkede hotdogs og hakket ost. Bland godt, mash efter behov. Tilsæt mel og bland i en cirkulær bevægelse. Efter at bestanddelene er blandet godt, hælde vand i blandingen i små dele. Blandingen omrøres hver gang du hælde en del af vandet. Dette vil gøre det muligt for blandingen til at absorbere vandet ordentligt og blandes godt. Når du hælder den sidste del af vand, rør indtil melet er helt smeltet med vandet. Sørg for at der ikke er nogen bump af mel i blandingen.

4. Ælt blandingen. Du kan ælte blandingen i en stor bold og opbevar det i en ziplock pose i køleskabet. Sørg for at markere tasken, så du ikke ville forveksle det med din mad.

5. Brug agn. Hvis du er klar til at gå til fisk, bare knibe ud for en lille mængde på fingrene, og skub det ind i enden af ​​dit fiskeri krog.

En anden måde at bruge hotdogs som agn er at bare bruge dem som de er. Den virkelige trick til dette er at gøre hotdogs lugt. Fish tiltrækkes skarp lugt. For at opnå dette, her er hvad du skal gøre:

  1. Hak hotdogs i små stykker. Lille nok til at være i stand til at vedhæfte det til din fiskekrog. Du behøver ikke at koge det, skal du bruge hotdogs rå.
  2. Opbevar det i en krukke natten over eller for et par dage til at ødelægge det. Jo stærkere lugten, jo mere fisk sluge det op øjeblikkeligt.

Fange en fisk giver dig spændingen ved at opnå noget virkelig umuligt. Brug kommercialiseret agn kan komme i handy, men den mest praktiske og konkret måde at fange en fisk bruger ingredienser fra dit køkken. Nu kan du gå fiskeri og komme hjem med en stringer fuld af fisk. Fiskeriet kan være en masse sjov, men altid huske på, at den vigtigste del af denne sport gør denne aktivitet med din familie eller venner.